Jump to content
Guest Founder

Какво се случва когато ...

Recommended Posts

Guest Founder

Понеже дразгите м/у опелджии и хондаджии съществуват от както съществуват марките и ще продължат и за напред .. аз искам да ви покажа какво се случва когато вектра 150кс + чип / който чип за двигателя на вектрата е даден да прави +22кс / се опита да се опъне на Прелюда на Иво от Бургас , който е 133кс - единственото , което е "барано" е ... махнат катализатор :dry: та по въпросната гонка от снощи ето ви клипче :)и с угасени фарове и с цъкнати фарове ... Хондата ебе! :)приятно гледане..::ТУК::.. :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CHIPSI

Kалибрата и въобще OPEL e супер дърво........ебати трупчетата :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Kалибрата и въобще OPEL e супер дърво........ебати трупчетата    :dry:

<{POST_SNAPBACK}>

хахах :dry: е ние за вектра говорихме де :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

хахахах...още на старта го строши :):):dry::dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Мноо яко ама следващия път снимайте през деня :dry::):dry::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Мноо яко ама следващия път снимайте през деня :dry:  :)  :dry:  :)

<{POST_SNAPBACK}>

просто момчетата решиха да се съберат вечерта :) и аз исках да се вижда , но уви .. некс тайм дет викат браточките хамериканци :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA LEGEND

Понеже дразгите м/у опелджии и хондаджии съществуват от както съществуват марките и ще продължат и за напред .. аз искам да ви покажа какво се случва когато вектра 150кс + чип / който чип за двигателя на вектрата е даден да прави +22кс / се опита да се опъне на Прелюда на Иво от Бургас , който е 133кс - единственото , което е "барано" е ... махнат катализатор  :)

та по въпросната гонка от снощи

ето ви клипче :D

и с угасени фарове и с цъкнати фарове ... Хондата ебе! :)

приятно гледане

..::ТУК::..

:)

<{POST_SNAPBACK}>

аз изобщо не разбирам как може да има дразги между опел и хонда :) ,та той може да се сравнява с форд,но чак пък с хонда :dry: .....по си отива да има спорове с бмв,там по-реални ми изглеждат нещата ;) .ама иначе как дръпна тоя прелюд :D ,много ги уважавам прелюдите.а един в clubs.dir.bg--хонда,казва ,че прелюда не можел да катери баири :dry: ,все едно говори за вектра1.8. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GHOST

каде стават тия гонки искам да гледам има ли някакво събиране в варна за гонки?????????/а опелите както и голфовете са куци коне и тромави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CHIPSI

Kалибрата и въобще OPEL e супер дърво........ебати трупчетата    :dry:

<{POST_SNAPBACK}>

хахах :dry: е ние за вектра говорихме де :)

<{POST_SNAPBACK}>

Да де.....Вектра ..... sorry ........ ама то се тва дърво :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Kалибрата и въобще OPEL e супер дърво........ебати трупчетата    :D

<{POST_SNAPBACK}>

хахах :D е ние за вектра говорихме де :D

<{POST_SNAPBACK}>

а каква е разликата :)

:dry::dry::):):);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Kалибрата и въобще OPEL e супер дърво........ебати трупчетата    :D

<{POST_SNAPBACK}>

хахах :D е ние за вектра говорихме де ;)

<{POST_SNAPBACK}>

а каква е разликата ;)

:D;):D;):D;)

<{POST_SNAPBACK}>

Абе, вие не се заяждайте много, че има такива опели и голфове, дето... отвяват плявата и на еклипсове и поршета и т.н. никога не слагайте всичко под един знаменател.

иначе за старта, евала...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

хехе, много си прав... добре че такива опели и голфове са рядкост!п.с. абе незнам за вас, ама аз в тая тъмница нищо не видях.... добре че знаех че това дето дръпна е хонда, а това дето изостана е опел :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lamerko

Мисля че трябва да сме по-колегиални към дръгите марки :P. Ето и едно филмче което да ви свали на земята :PЛИНК . Дано не ме разберете погрешно аз фен на хонда до гроб :D .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ми погрешно те разбираме :D НЕ МЕ СВАЛИ!!!това е хондата на наш колега - Парадокса, 1.6 VTi срещу голф 2800сс VR6 голфа подминава хондата едва след 180км/ч доколко си спомням :P Но забележи преди тази скорост къде е бил :P При това в хондата са 2-ма души по стотина кила, а знаеш как се отразява теглото на малката кубатура.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Абе Майна - за Голф-а си прав, че е VR6 2,8 или 2,9л съответно 174 или 190к.с. stock са. Но това клипче като гледам е правено в Америка, а и като знам клипа на Парадокс-а с пълненето на километража - той има 5-та генерация, а тази от този клип е 6-та. Та ... незнам, освен ако не си я е купувал в щатите - значи не е неговата ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

абе тия хондиииии бе изкараха им очите на тез хора.да не би 1.6-японска да е равно на 2.0и нагоре немски че само такива идват да се дръгнат . :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda lyd fen

и аз така го разбирам 1.6 срещу 1.6.......вече друг е въпроса че си избрал правилната марка автомобил-- :rolleyes: -ХОНДА-- :cool: -

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Абе Майна - за Голф-а си прав, че е VR6 2,8 или 2,9л съответно 174 или 190к.с. stock са. Но това клипче като гледам е правено в Америка, а и като знам клипа на Парадокс-а с пълненето на километража - той има 5-та генерация, а тази от този клип е 6-та. Та ... незнам, освен ако не си я е купувал в щатите - значи не е неговата ...

<{POST_SNAPBACK}>

Парадокса има още една ВТИ, 6-та генерация седан с 4 врати 160коня, всъщност на баща му е :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

хахахахаха пи4ове таз хонда от клипа срещу опела е мойта! и даже неподозирах 4е има цяла тема:bow: радвам се 4е ви е харесало а на founderбраво иненада ме:bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

jigula/2.2 VTEC/ ако това ти е двигателя, то обяснението е просто :bow: понеже друг двигател бе посочен в началото :bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

jigula/2.2 VTEC/ ако това ти е двигателя, то обяснението е просто :bow: понеже друг двигател бе посочен в началото :bow:

<{POST_SNAPBACK}>

хах иска ми се ад е в тек ама не е само 2.0л 133кс може и да има някое поумряло незнам :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...