Jump to content
Guest go6i11

dvigatel EV 21 KOLKO KON4ETA E ?

Recommended Posts

Guest go6i11

NE SE ZNAE DALI E 1.5 ILI 1.6 INA4E SI E 16V

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Колега ако говориш за кола с наименование на двигателя EV2-ка , значи колата е 12 клапана 1.3 карбуратор 71 коня !!! Слаган е само на сивик 3г за европа и на CRX за американския и канадския пазар !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest go6i11

Колега ако говориш за кола с наименование на двигателя EV2-ка , значи колата е 12 клапана 1.3 карбуратор 71 коня !!! Слаган е само на сивик 3г за европа и на CRX за американския и канадския пазар !!!

<{POST_SNAPBACK}>

kolega motora e 16 klapana i d15 gi preska4a kato znak na 6ose imam samnenie 4e e 1600 kubika , 200 pravi na gaz :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest go6i11

<{POST_SNAPBACK}>

v kat e iskaraxa 4e e 102 konia :lol: ev21` :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

<{POST_SNAPBACK}>

v kat e iskaraxa 4e e 102 konia :lol: ev21` :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

Абе и аз рових из нета и не видях такъв двигател (само 1.3 карбуратор 71 коня). Колега нещо да не се бъркаш. Значи единствения двигател за който знам да е 102 коня е Д15Б7 (какъвто имам и аз), типа на купето е ej21.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Да не е EW2?Ама той е 1.5, 85 коня.EV21-Аз такъв номер на двигател не съм чувал.За EV2 колегите казаха вече... :lol:

Редактирано от cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest go6i11

Да не е EW2?Ама той е 1.5, 85 коня.

EV21-Аз такъв номер на двигател не съм чувал.

За EV2 колегите казаха вече...

:lol:

<{POST_SNAPBACK}>

a moje i nomera na motora da niama ni6to ob6to s istinata pod kapaka :lol:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A KAK E ISKARAXA 4E E 102 VOB6TE SI NIAMAM NA IDEJA interesno to e 4e nakladkite i diskovete sa kato na 2000 kubika dosta po goliami ot tezi na 1.5 :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Опта ли с това?VIN DecoderИ какво ще кажеш за кирилицата ! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Колега ако двигателя ти е ew3/4 !!! тогава ще прескачаш д15-ките !!! и ще превиш 200 ( въпреки че си мисля , че 200 с газ на някое нанадолнище за Бургаз :D ) Аз имам сивик с номер на двигателя ev2 !!! и далече съм от вървежа на една д15-ка , дори се съмнявам , че д13-ка мога да бия :D:D Ако имаш снимка на двигателя дай , пък ако можем ще ти кажем колко коня си и какъв двигател имаш под капака ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

стига безумия бе хора...go6i11, пиши на кирилица!и напиши моля те номера на купето и какво пише на блока на двигателя. НЕ вярвай на КАТ!може и някоя снимка да пуснеш, защото тук има много хора които ще ти кажат какъв е тоя двигателкажи поне коя година е колата...:D всичко това ако наистина искаш да разбереш що за двигател имаш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest go6i11

стига безумия бе хора...

go6i11, пиши на кирилица!

и напиши моля те номера на купето и какво пише на блока на двигателя. НЕ вярвай на КАТ!

може и някоя снимка да пуснеш, защото тук има много хора които ще ти кажат какъв е тоя двигател

кажи поне коя година е колата...

;) всичко това ако наистина искаш да разбереш що за двигател имаш

<{POST_SNAPBACK}>

пи4 по номера на двигателиа излиза 4е е 1.3 по номера на купето излиза 4е е 1984 година с 3 врати ,,,,,,,,,,,,,, :P а истината е 4е е седан с 4 врати производство от 92-95 мотора е наистина над 90 кониа а това 4е преска4а д15 е самата истина има невероиатен старт колата е с климатик а тожа 4е прави 200 на газ не си го измислиам електрониката изклиу4ва 4ак след 8000 оборота накладки и дискове като на 2000 кубика просто и аз не знам ве4е какво мотор4е натискам но остава само да му измериа- из4ислиа обема и тогава 6те ви кажа за какво става на вапрос :censored::D:D:D:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Специален юбилеен модел "хибрид" в производство - 1 бр. :censored:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest go6i11

Специален юбилеен модел "хибрид" в производство - 1 бр. :censored:

<{POST_SNAPBACK}>

:( ТАРИКАТ :D:D:D МНОГО СИ ОТВРЕН , КАЛАФ4О

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

МНОГО СИ ОТВРЕН , КАЛАФ4О

.... :censored: ....ако не си забелязал... се шегувам бе Гоши !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest go6i11

МНОГО СИ ОТВРЕН , КАЛАФ4О

.... :censored: ....ако не си забелязал... се шегувам бе Гоши !!!

<{POST_SNAPBACK}>

NO PROBLEM :(:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Аве бате Гоши,виж му намери серийния номер на тоя двигател,че ме заинтригува.Трябва отпред някъде да е.Каквото и да пише по документи той номера всичко ще си каже :censored: Да сложим край на тъз мистерия :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest go6i11

Аве бате Гоши,виж му намери серийния номер на тоя двигател,че ме заинтригува.

Трябва отпред някъде да е.Каквото и да пише по документи той номера всичко

ще си каже :censored:

Да сложим край на тъз мистерия :(

<{POST_SNAPBACK}>

EV21 CEO4D16 ПРОБВАИ СЕ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Ебахти кода......тва да не го е пренабивал някой на градус......Шегувам се колега :D сегасериозно такъв код на мотора няма....EV2 е както вече ти казаха 1.3.Я вземи снимай евро табелката и я постни тук зада ти дадем инфо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

баси работата.такъв код на двигател има мазда!? :D направо съм озадачен.някой 'дето знае повече от мен...ADH-HONDA може би ако прочете темата...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Щом колегата казва че има ограничител , значи не може и да става дума за карбураторен двигател !!! А щом има климатик , значи най-вероятно си е чиста ew4-ka предполагам , Боги имаше климатик на своята ЕсИ !!! Годината на производство хубаво , явно някой си е играл да сменя двигател :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest go6i11

Ебахти кода......тва да не го е пренабивал някой на градус......Шегувам се колега :rolleyes: сегасериозно такъв код на мотора няма....EV2 е както вече ти казаха 1.3.Я вземи снимай евро табелката и я постни тук зада ти дадем инфо

<{POST_SNAPBACK}>

6TE TИ КА4А И ЕВРО ТАБЕЛА ТА НО САМ СИГУРЕН 4Е 6ТЕ ПАДНЕ6 ПРОВЕРИХ ЙА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

баси работата.такъв код на двигател има мазда!? :D

направо съм озадачен.

някой 'дето знае повече от мен...

ADH-HONDA може би ако прочете темата...

<{POST_SNAPBACK}>

а сега де