Jump to content
I-BOY_STZ

Проблем с борд компютъра

Recommended Posts

Колеги, ако някой е наясно моля помагайте.Мой приятел наскоро си взе такъв дзвер, та ето и питането му. Поствам го аз тъй като той не е много в час с компютрите."Хондаджии имам един наболял проблем, ако някой може да каже нещо компетентно по въпроса нека го направи моля. Ето какво е положението: Съвсем наскоро си купих Хонда Акорд 2.2CDI 2004г. Внос от Италия проблема е че Борд компютъра говоря този големия с дисплей на който може да се гледа филм. Примерно ако си включиш климатика и настроиш температурата светва дисплея и след 10 секунди изгася и пише че му трябва диск. В хонда сервиза казаха че имат такъв диск но струва 900лв. Няма ли някакъв начин да се оправи без да се дават толкова пари?"Благодаря предварително на отзовалите се!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ето нещо от мен http://thepiratebay.org/torrent/5157320/HO...N269105_Ver3.31http://thepiratebay.org/torrent/5157905/DV...5_Ver3.31_HONDATeleatlas DX 2009/2010 MAPS (Blaupunkt)MFDMajor Roads of Europe 2009/2010maps:AndorraAustriaBelgiumDenmarkFranceGermanyItalyLiechtensteinLuxembourgMonacoNeterlandsPortugalSan MarinoSpain (including Canary Island)Switzerlandhttp://rapidshare.com/files/32807557...0_DX.part1.rarhttp://rapidshare.com/files/32810734...0_DX.part2.rarhttp://rapidshare.com/files/32812320...0_DX.part3.rarhttp://rapidshare.com/files/32813743...0_DX.part4.rarтова е за навигацията ,ако ти е нужен софтуеър за update на аудио/видео системата трябва да разбереш как се казва и може би ще го намеря

Редактирано от войводата/cls

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега , първо кажи на твоя приятел че това не е борд компютър.И на него НЕМОЖЕ да се гледа филм и даже НЕМОЖЕ да свири и МР3.Пише че трябва диск защото на твоя приятел му липсва диска с навигацията.Незнам какъв диск продават в сервиза на хонда за 900 лв, но знам че НЯМА диск за навигацията за България за моделите на хонда 2002-2006, за съжаление няма и да има.Може да се запише такъв диск от оригиналния ,аз имам такъв оригинален , но записването е малко сложно.Но не и невъзможно правил съм го за един колега от форума.Ако приятеля ти иска да влезне в сервизното меню на навигацията и да си свери часовника примерно може да пробва това - натискат се едновременно бутоните меню и зуум надолу като се държат така около 10-15 сек.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кажи на твоя приятел, че може да е първия който е осъдил голяма компания за дето иска да си плати за ВТОРИ ПЪТ нещо за което притежава правата.А именно ДВДто към уредбата.Ебах му мамата 900лв ли струва да ти направят КОПИЕ на това което ПРИТЕЖАВАШ но поради крехкоста на медията (надраскана, изгубена....) те ЗАДЪЛЖАВАТ да платиш ЛИЦЕНЗИОННИТЕ права ОТНОВО!! ??Все си мисля че копие а ДВД е от50стотинки до 3лв с картинките.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, Sandо, ако си купя уиндоус и счупя диска, мислиш ли че ще мога да накарам майкрософт да ми направят копие? Не искам да се заяждам или нещо от сорта, интересува ме информативно. Може и с друг софтуер да дам пример, ама това ми дойде. Мисля че, е по същия начин и с навигационните двд-та на хонда. Другото е ако всяко двд е със собствен сериен номер, тогава идеята за копие мисля че отпада тотално.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ако си счупиш ДВДто на windows имаш лепенла/сертификат!!! И съответно не си копуваш на ново правата.Същото е и с навигацията!!!! Имаш Навигация следователно притежаваш правата!!! Нали не твърдиш че са ти продали навигацията без дискове и правата за тях :)Не е само хонда всички са така.. но това ТРЯБВА да се ПРОМЕНИ!!! това си е вид изнудване/кражба от страна на производителя!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...