Jump to content
Guest persssi

Спирачни Дискове

Recommended Posts

Guest persssi

Моля, ако някой скоро е сменял такива и има впечатления да пише за марка и приблизителна цена. И от къде ги е взел де ;).За мойта (Сивик 5ген. 1.3) в Бултрако оригиналните са 220лв и много се чудя дали да не си взема такива. Иначе мислех за Бендикс по 70лв. Ако някои има преки впечатления или е тествал някоя друга марка, ще се радвам ако помогне със съвет! Чудех се дали оригиналните ще са много по добри от тези на бендикс, дали ще се кривят много по-трудно и т.н...... абе дали си заслужава 3 пъти повече пари да дадеш :):)

Редактирано от persssi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

по-дабре ако намериш запазени от някоя блъсната хонда - поне ще са си оригинални (ако не са сменяни де). Потърси във в. Автопазар, излиза всяка събота :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest persssi

по-дабре ако намериш запазени от някоя блъсната хонда - поне ще са си оригинални (ако не са сменяни де). Потърси във в. Автопазар, излиза всяка събота ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Ами тези от Бултрако не са ли оригинални? :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

не зная, но силно се съмнявам да идват от Япония :) Турция е по-близо, а като се има в предвид, че там произвеждат от 4г Сивик 8-ма генерация, който се продава в Европа, кво им прече от там да внасят и други части... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Nipparts при Омбре. Поне със сигурност са японски.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest persssi

Nipparts при Омбре. Поне със сигурност са японски.

<{POST_SNAPBACK}>

Няма да откажа малко инфо! :) Къде точно се намира магазинът, това ли е магазинът за части срещу Мултигруп?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Аз си купих оригигинални японски от nikicar :) 90 лв , има го регнат във форума пиши му ;) 90 лв за чифт !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Аз сменях моите. Взех си Nipparts - 42 лв. бройката т.е. 84 лв. цялото удоволствие.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Аз си купих оригигинални японски от nikicar  :) 90 лв , има го регнат във форума пиши му ;) 90 лв за чифт !!!

<{POST_SNAPBACK}>

Мой на коя Оригинална Японска марка са дисковете :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

"Falshifitsu Mentodzaki" :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

И Nipparts и Bendix са все с прилично качество,но от оригиналните по добри няма.затова колегата ти каза че ако намериш втора ръка няма да е зле да ги вземеш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

и аз напазарих от nikicar за 90 гроша :) за сега нямам ядове ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlio

Само те съветвам да НЕ взимаш Delphi(сайт) ;) Преебах се здраво...120 кинта бяха и след само около 5000 км така ми вибрира педала при спиране от над 60км/ч, че ще ми отхвръкне крака деба ;) Криви до безобразие ;) Вземи нещо изпитано, каквото ти препоръчат колегите тук. Успех ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest persssi

Mерси на всички колеги за мненията!Вчера си взех Nipparts от магазина срещу Мултигруп. Надявам се да са що годе добри. ;););) Ако някой се интересува за цена - двата ги взех за 120лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

... двата ги взех за 120лв.

<{POST_SNAPBACK}>

добре де бендикс са 70лв ... комплекта!

http://www.kanex.bg/

тези толкова ли са по-добри?

вярно, че бендикс не са най-доброто (нямат сравнение с брембо, ама и от брембо се оплакваха тук) но пък са маркови.

а да не отварям нова тема, някой може ли да предложи някакви по-яки дискове, дето да издържат на често ръчкане по завоите (да не се изкривяват при първото палене на накладките).

че моите оригинални дискове дори и след шлайфането пак се изкривиха и е време да се сменят (някой беше казал, че са консуматив) и мисля да сложа бендикс комплект дискове и накладки. дано дисковете не се изкривят преди да свършат накладките (както стана с тези)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Абе то май не са дисковете проблемни, а шофьорите :lol: Сутринта Дидо ми турна два нови , ама как да ги тествам на тоя сняг :lol: Кат се стопли ще докладвам :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...