Jump to content
Guest hondaka

ЗЛОБНОО!:devil:

Recommended Posts

Guest hondaka

интересува ме дали някой разбира и може да ми даде малко инфо къде, как и за колко пари горе долу мога да си инсталирам Exhaust Flame Thrower Kit ( демек, да мята пламъци от ауспуха, при подаване на рязко газ :shock: ) на колата :D Ако някой може да помогне, нека сподели!

Много зверска работа

Публикувано изображение

Публикувано изображение

:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

интересува ме дали някой разбира и може да ми даде малко инфо къде, как и за колко пари горе долу мога да си инсталирам Exhaust Flame Thrower Kit ( демек, да мята пламъци от ауспуха, при подаване на рязко газ :) ) на колата  :)  Ако някой може да помогне, нека сподели!

Много зверска работа

<{POST_SNAPBACK}>

Предполагам, 4е ако поразгледаш малко в гугъл ще получиш повече информация, но в случай, че не си се сетил мога само да ти подскажа, това което аз имам като инфо.

Колкото по-неизгорени газове минават през ауспуха, толкова по-качествено може да получиш 'пламъка'. Някой го правят това като махнат всичко като катализатори, средни гърнета и прочие... т.е. да минават газовете, по-бързо и лесно до крайното гърне. Накрая се слага подобно на свещ за цилиндър, възпламменител, т.е. нещото, което ще ти даде искрата, за да се запалят газовете. До тук ми е инфото......

Не мога да те ориентирам обаче, дали ти ръчно възпламеняваш или се контролира с оборотите. Но знам, че има известен риск (поне така съм чел), че възпламеняването не трябва да продължи по тръбите към колектора. Очевидно като форсираш газовете излизат само навън, но може би трябва да има някаква клапа или предполагам, че възпламенителя, трябва да спре да дава изкра преди да пуснеш педала.... тука вече съм бос - успех с по-нататъшното осветляване по въпроса ;)

Редактирано от Dominic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Аз доколкото си спомням от едно предаване - има не само запалител на изхода на ауспусите, ами си има подаване на гориво. Тук имаме идеята от първата снимка - втората по-скоро ми прилича на гърмене от недоизгоряло гориво от форсиран мотор, с турбо евентуално :) не съм сигурен. Все пак и мен ме няма в тази област!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vodkin

колега ето тука на този линк може да се намери малко инфо :http://www.thehoffmangroup.com:16080/Autol...so?itemid=FLAMEдръпни си фаила FLAME.PDF , вътре има схемичка която илюстрира комерсиалния продукт. Ако някои разбира от коли и тоци съм сигурен 4е ще успее да измайстори нещо :) Пък и ние българите сме си изобретателни ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Да бе - бензинова лампа, магнетвентил, пиезокристал, копче, 10м жица и си готов :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vodkin

Не съм разбирач ама пичовете от AUTOLOC използват искра и богата смес само :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...