besniq 1 #1 Публикувано 23 Януари, 2010 (Редактирано) не мога да разбера в мен ли е проблема,качвам си снимка и не ми излиза на профа.или е много сложно или нещо не е наред.кажете как да процедирам.става дума за снимка аватар. Редактирано 23 Януари, 2010 от besniq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zikofb 1 #2 Отговорено 23 Януари, 2010 1. Влизаш в Контролен панел.2. Оттам отиваш на Личен профил - Редактиране на аватара /снимката трябва да е не по - голяма от 150 х 150/.3. Browse за прикачване на файла от компютъра.4. Обновяване на аватара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #3 Отговорено 25 Януари, 2010 1. Влизаш в Контролен панел.2. Оттам отиваш на Личен профил - Редактиране на аватара /снимката трябва да е не по - голяма от 150 х 150/.3. Browse за прикачване на файла от компютъра.4. Обновяване на аватара.да ясно само,че такава малка снимка от де?!излиза,че не мога да си сложа квото аз искам щото трябва да я избирам според размера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #4 Отговорено 25 Януари, 2010 (Редактирано) Има програми които ги правят толкова малки може и в пейнт Даваш на преоразмеряване и там колкото ти е хоризонтално толкова и вертикално го правиш дано съм бил полезен Редактирано 25 Януари, 2010 от fakel4e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zikofb 1 #5 Отговорено 25 Януари, 2010 да ясно само,че такава малка снимка от де?!излиза,че не мога да си сложа квото аз искам щото трябва да я избирам според размераМожеш да оразмериш всяка снимка чрез вградения в Microsoft Office ToolsMicrosoft Office Picture Manager 1. File - Export 2. Resize - 150 x 150 3. Return To Export 4. Replace File Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #6 Отговорено 22 Февруари, 2010 (Редактирано) отиваш на снимката-> десен бутон edit-> отваря се paint-> Cntrl+ W -> оразмяряваш я на 150х150-> save-> 1. Влизаш в Контролен панел.2. Оттам отиваш на Личен профил - Редактиране на аватара /снимката трябва да е не по - голяма от 150 х 150/.3. Browse за прикачване на файла от компютъра.4. Обновяване на аватара. Редактирано 22 Февруари, 2010 от yokozuna™ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове