Jump to content
besniq

слагане снимка на профила

Recommended Posts

не мога да разбера в мен ли е проблема,качвам си снимка и не ми излиза на профа.или е много сложно или нещо не е наред.кажете как да процедирам.става дума за снимка аватар.

Редактирано от besniq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Влизаш в Контролен панел.2. Оттам отиваш на Личен профил - Редактиране на аватара /снимката трябва да е не по - голяма от 150 х 150/.3. Browse за прикачване на файла от компютъра.4. Обновяване на аватара.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Влизаш в Контролен панел.2. Оттам отиваш на Личен профил - Редактиране на аватара /снимката трябва да е не по - голяма от 150 х 150/.3. Browse за прикачване на файла от компютъра.4. Обновяване на аватара.

да ясно само,че такава малка снимка от де?!излиза,че не мога да си сложа квото аз искам щото трябва да я избирам според размера

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има програми които ги правят толкова малки може и в пейнт :) Даваш на преоразмеряване и там колкото ти е хоризонтално толкова и вертикално го правиш :( дано съм бил полезен :(

Редактирано от fakel4e

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да ясно само,че такава малка снимка от де?!излиза,че не мога да си сложа квото аз искам щото трябва да я избирам според размера

Можеш да оразмериш всяка снимка чрез вградения в Microsoft Office Tools

Microsoft Office Picture Manager

1. File - Export

2. Resize - 150 x 150

3. Return To Export

4. Replace File

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

отиваш на снимката-> десен бутон edit-> отваря се paint-> Cntrl+ W -> оразмяряваш я на 150х150-> save-> 1. Влизаш в Контролен панел.2. Оттам отиваш на Личен профил - Редактиране на аватара /снимката трябва да е не по - голяма от 150 х 150/.3. Browse за прикачване на файла от компютъра.4. Обновяване на аватара. :D

Редактирано от yokozuna™

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...