DuMuTkO 1 #1 Публикувано 19 Януари, 2010 Изпод капака се чува от време на време леко скърцане, предполагам че е от някоя ролка .. та въпросът ми е опасно ли е ако наистина е от ролка да се кара така, защото до края на този и може би средата на следващия месец няма да имам възможност да я оправя ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonchev 0 #2 Отговорено 19 Януари, 2010 Скъррца ? или Свири ? Ролка на какво ? Ролка на ангренажния ремък едва ли ше ти скърца пък камоли да свири .. Ако е на хидравлика, климатик или алтернатор нямаш проблемКарай си пускай си силно музиката и да не ти пука, че издава неспецивифчни шумове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DuMuTkO 1 #3 Отговорено 19 Януари, 2010 Ми по-скоро скърцане, не е свирене. И ту се появява, изчезва за малко пак поскръцва и така Викаш няма опасност занищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #4 Отговорено 19 Януари, 2010 Тампон двигател? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonchev 0 #5 Отговорено 19 Януари, 2010 То така от разсояние, не можем да разберем кво скърца, ама най-вероятно не е особено голям проблем и няма да те остави на пътя заради едното подскръцване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове