Jump to content
Guest Dominic

Смяна на катализатор с...

Recommended Posts

Guest Dominic

Здравейте, колеги. Едно въпросче, към хората, които вече са махнали катализатора под купето и са го сменили с резонансно гърне или просто са сложили тръба....Трябва да махна катализатора, но не е както при някой сивици след изпускателния колектор, а е под купето. Кажете от къде мога да си купя качествено резонансно гърне, и ако е сложил някой права тръба... не се ли променя обратното налягане, т.е. не е ли вредно за двигателя, ако е само тръба???Мерси предварително. :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

малко по шумна - нищо друго :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

малко по шумна - нищо друго :o

<{POST_SNAPBACK}>

При теб само с тръба ли е, или имаш информация от някъде?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

избушен катал и сложена тръба

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

И аз съм с тръба и нямам проблеми. Не мисля, че е кой знае колко по - шумна аз ба6 не открих кой знае ква разлика.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PIXIE

здравейте,преди време си сложих един кюнец за крайно гърне,но звука беше убийствено силен,извънградско беше кошмар,як резонанс.от софия до морето спирам 3 пъти да почивам иначе се пръска главата.уикенда махнахме не катализатора,а средното гърне,което не е никакво гърне,а една по-раздута тръба.на нейно място сложихме средно гърне от АСТРА,и сега колата утихна много.маправо е кеф да се кара,като на ниски обороти пак го има тоя спортен як звук като преди.А за катализатора може би скоро ще има закони и санкции за коли без катализатори,колкото и малко да прави той!дано да съм бил полезен.поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

С "избушен" катализатор съм.Засега няма проблеми(повече от половин година)Верно е кофти за ГТП,ама поне е веднъж годишно.Относно евентуални вреди за колата има достатъчно компетентни люде тук,а и освен това има тема по въпроса.Може да потърсиш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Здравейте, колеги. Едно въпросче, към хората, които вече са махнали катализатора под купето и са го сменили с резонансно гърне или просто са сложили тръба....

Трябва да махна катализатора, но не е както при някой сивици след изпускателния колектор, а е под купето. Кажете от къде мога да си купя качествено резонансно гърне, и ако е сложил някой права тръба... не се ли променя обратното налягане, т.е. не е ли вредно за двигателя, ако е само тръба???

Мерси предварително. :)

<{POST_SNAPBACK}>

Мисля че, това ще ти помогне ако не си ги видял :blink:

http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=4326&st=15

Редактирано от NCN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic
:hondarulez: Благодаря за постовете, колеги. Аз, в крайна сметка, май ще сложа първо тръба със същия диаметър, а ако нещо не ми хареса как звучи, ще я сменя с гърне. Май това е най-подходящия вариант. Най-много да дам 10лв. отгоре за повторна смяна с гърне вместо тръба :worthy:Мислех да сложа Ремус отзад. Брат ми има вече такова, но е малко тихичък, затова ако сложа права тръба на мястото на катализатора, може би звукът ще е по-....така :DКато направя смяната, ще пиша, ако съм полезен на някой :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...