Guest NCN #1 Публикувано 17 Януари, 2006 (Редактирано) На всеки по един какъв комплект за лятото! http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=343915 Редактирано 17 Януари, 2006 от NCN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #2 Отговорено 17 Януари, 2006 искам 3 - една за мен, другата ... пак за мен и третата, за моя милост с каката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #3 Отговорено 17 Януари, 2006 искам 3 - една за мен, другата ... пак за мен и третата, за моя милост с каката <{POST_SNAPBACK}> Де бе а не се стискай, взЕми си поне една да видиш дали ще ти ареса, пък после казвай че не искаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #4 Отговорено 18 Януари, 2006 Ей това е яко , докато отиваш на работа и се къпеш А нещо завеска или параванче няма ли малко съм стеснителен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #5 Отговорено 18 Януари, 2006 само кабрио -моделчета ли има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PoweRG #6 Отговорено 23 Януари, 2006 А без каката може ли?Не ме разбирайте грешно, но от опит ви казвам, че като смесим хонда, хубава жена и малко скорост се получавахонда - трактор ( скачам у ниви )кака - с пукната глава ( да не си мислите че и колани слагаме )аз - с наранено "самочувствие"! За това само по едно удоволствие наведнъж! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #7 Отговорено 23 Януари, 2006 А без каката може ли? Не ме разбирайте грешно, но от опит ви казвам, че като смесим хонда, хубава жена и малко скорост се получава хонда - трактор ( скачам у ниви ) кака - с пукната глава ( да не си мислите че и колани слагаме ) аз - с наранено "самочувствие"! За това само по едно удоволствие наведнъж! <{POST_SNAPBACK}> Лошо няма, може пък някой друг да иска да вземе и твоята кака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове