MachineMan 1 #41 Отговорено 10 Февруари, 2010 Колеги, като изтъкнат маздаджия да кажа нещо на момчето и аз. Пръво, тъй като и аз гледам за сивик 6г - ами за толкова пари едва ли ще намериш. Има няколко такива обяви из нета, не съм ги гледал, но гледах един куп в диапазон 4-5000 и трудно се намира. Ако си си решил Сивик, наистина 5г е колата за теб. Сега, намерил съм фоурм в който да напиша това, но..... мазда 323 за тези пари ще си намериш много добра... 323-ки има много, здрави и евтини са, 1.5 става и на газ. Да ме прощават колегите тук, че говоря така, ама хондите и заради търсенето си държат висока цена (малко като гоуфу ). В момента има 2 актуални оферти, които наистина си заслужават и ти се побират в сметките с обслужване, застраховки и т.н, ако искаш линк на ЛС да не става пропаганда . Еййй, сега се сетих, един колега си продаваше 6 генерация сивик японка за 3700 с зимни летни гуми, прегледи и т.н. Не съм гледал колата, защото е 2 врати и май беше в Силистра... но виж обявата има я в cars.bg - черна, пишеше "преглед в сервиз по ваш избор" в описанието, и си спомням, че офертата беше 4500 преди 2 месеца, та си заслужава да се провери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DROGI 40 #42 Отговорено 11 Февруари, 2010 здр. колеги от няколко дена съм сопственик на хонда сивик 1.6 хеч. Относно колегата дето си търси количка ако желае да пробва тук.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11253973562642884&f1=details За колата искат 3500 Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorko82 19 #43 Отговорено 11 Февруари, 2010 здр. колеги от няколко дена съм сопственик на хонда сивик 1.6 хеч. Относно колегата дето си търси количка ако желае да пробва тук.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11253973562642884&f1=details За колата искат 3500 УспехНа външен вид хваща окото! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DROGI 40 #44 Отговорено 11 Февруари, 2010 Щях да купя тази кола но пича 3-дена беше с исключен тел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stanislav Ivanov 0 #45 Отговорено 15 Февруари, 2010 здр. колеги от няколко дена съм сопственик на хонда сивик 1.6 хеч. Относно колегата дето си търси количка ако желае да пробва тук.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11253973562642884&f1=details За колата искат 3500 УспехДа хондичката наистина е много добра, но ми се струва че и поддръжката ще е доста по - скъпа от на Civic. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #46 Отговорено 23 Февруари, 2010 Вземи си като мойта. Сивик туистър 1.4 75коня колата е достатъчно бърза идеална е за 1овек който не е карал(като мен).Лека е и гори малко(е ако караш нромално)97 год е колата.Това е мойто мнение, което не значи че е най правилното но е мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #47 Отговорено 25 Февруари, 2010 Пич сякаш за тези пари ще си намериш яка 5 генерация Части евтини и БОЛ Не че за 6та са скъпи, но са една идея по скъпи Ако си сам човек не семеен както си написал си студент за къф .... ти е тоя СЕДАН 90 коня Тва е от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stanislav Ivanov 0 #48 Отговорено 27 Февруари, 2010 Днес гледах коли в няколко автокъщи тъй като ми бяха на път.Видях една Mazda 323 c 1998 г. 1.5 за 3100 и беше в перфектно състояние като изключим, че имаше леко обелено на предната броня.След това видях Fiat Bravo 1.6 1998 г. за около 2800 също в перфектно състояние и страхотни лети джанти 15-ки OZ.Видях и още няколко Бравота 1.6 и 1.8 в перфектно състояние за 2500-3000 лв.Видях и Mazda MX-3 1992 г. 1.8 за 2500 в супер лош външен вид.Накрая видях и Civic 6 gen. 1998 г. 1.4 75 к.с. много красив син металик с много хубави джанти петолъчки за 3700.Направо се влюбих в нея.Но като отворихме капака отдолу имаше доста ръжда.Като я запалихме (не съм чувал как звучи Civic 1.4), но ми се стори странен звука.Звучеше като дизел и двигателя потреперваше.Доколкото знам тия Hondi не гният.Защо е тази ръжда, защото е внос от Австрия или .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #49 Отговорено 22 Април, 2010 Аз пък като търсих хондата гледах да има ръжда по двигателя, много по добре е отколкото да има масло, а пък ако е много чист пак има нещо гнило да знаеш. В момента си търся друга Хонда като е задължително да е 5 генерация (тфа си е най-красивата кола).Моито мнение е че е по-добре да си земеш кола за 2000лв и сс останалите да си я стегнеш, отколкото за 3000 и след месец да ти цъфне някоя изненада и да нямаш пари да я опраиш.И не ти ли прави впечатление следното - Fiat 98г. - 2500 , Honda 94г. - 3500 е замисли се що е така и кое е по-здраво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fresh4y 38 #50 Отговорено 22 Април, 2010 Teрориста се изказа наи правилно както той си кара хондата нищо няма да издържи (там на тва габрово големи ръчки) земаи хонда и благославяй хората които са ти казвали да я купиш ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове