Guest Tisherz #1 Публикувано 16 Януари, 2006 Ето нещо забавно за всички, които имат време да го прочетат :http://forum.abv.bg/cgi-bin/showpost.pl?Bo...to&Number=36494 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #2 Отговорено 16 Януари, 2006 "Добро" включване - "много подходящо" за първи пост. Днеска примерно помагах на един приятел, да си оправи спуканата гума на БМВ-то си , а освен това имам и Голф 2 ... Та - както и да е. Добре дошъл във форума!П.П. Ти какво караш между другото? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #3 Отговорено 17 Януари, 2006 ха хахаха аххххххх Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tisherz #4 Отговорено 21 Януари, 2006 (Редактирано) Малко ме е срам ... за сега карам семейното бижу - Лада номер пет, ама имам амбицията да си взема някой сивик като посъбера пари това лято примерно.Във връзка с което може да се наложи да прибегна до вашата помощ тука, че съм голямо ламе... П.П. Нищо лично против хората, които карат Голф, само малка закачка, надявам се никой не го взел навътре А и още едно П.П. Здрасти на всички надявам се да се видим един дне на срещите да се изфукам с бебчето което ще си купя Редактирано 21 Януари, 2006 от Tisherz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan #5 Отговорено 21 Януари, 2006 ей голфо си е голф не ме радват ама хората масово ги карат! колата не е чак толко зле ама просто шифьорите им ги правят противни на всички автомобили. п.п това е лично мнение разбира се... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tisherz #6 Отговорено 22 Януари, 2006 Айде ще се опитам малко да заличя лошото начално впечатление :http://fun.kelesh.net/4.swf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #7 Отговорено 22 Януари, 2006 за 3 дни си третият, който пуска тема с този клип, ама айде.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tisherz #8 Отговорено 22 Януари, 2006 за 3 дни си третият, който пуска тема с този клип, ама айде.... <{POST_SNAPBACK}> въх ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GHOST #9 Отговорено 23 Януари, 2006 ами и за голф 3 много се отнася Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tisherz #10 Отговорено 13 Март, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-1...433946923483148,Ако не съм първия дето го показва - сори, нямах възможност да следя форума последните няколко месеца... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #11 Отговорено 13 Март, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-1...433946923483148, Ако не съм първия дето го показва - сори, нямах възможност да следя форума последните няколко месеца... <{POST_SNAPBACK}> Абе пич, да не си сбъркал форумите !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?Този е на ХОНДА, не на VW Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #12 Отговорено 13 Март, 2006 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #13 Отговорено 13 Март, 2006 Damn Man..Yo Crazy? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tisherz #14 Отговорено 13 Март, 2006 Много са готини рекламките и не се сдържах ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #15 Отговорено 14 Март, 2006 Много са готини рекламките и не се сдържах ... <{POST_SNAPBACK}> ще ме извиняваш ма не намирам нищо готино в тва да постнеш реклама на Vw в която разцепват яко хонде при това във форум на ХОНДА ама щом казваш...и както казват хората ....Play Golf Don't Drive iT! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest IvoSi #16 Отговорено 14 Март, 2006 Ами всъщност единствения начин голф да е "над" Хонда е този показан на рекламата, т.е. ако някой олигофрен като оня с бялата престилка я изцепи с контейнера.Но всъщност ако се махне контейнера, Хондата пак ще изглежда по добре от голфа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #17 Отговорено 14 Март, 2006 (Редактирано) Впрочем това с Контейнера си е Форд Фокус онова на другата реклама е Сивик и което си е - рекламите неиситина са симпатични и професионално погледнато една такава агресивна кампания би била доста печеливша ако....Еми не могат да сравняват кола 2005(майче) година със Сивик 5-та и с Фокус(старият)....Или като се замисля май само с тях може Редактирано 14 Март, 2006 от radio_manbg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #18 Отговорено 14 Март, 2006 (Редактирано) Много са готини рекламките и не се сдържах ... <{POST_SNAPBACK}> Верно са много готини рекламите, ама по едно време се замислих да не би наистина да си сбъркал форумите !?!?!?!? , защото и преди това пак некви VW историй................. Редактирано 14 Март, 2006 от gena_g Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #19 Отговорено 15 Март, 2006 Впрочем това с Контейнера си е Форд Фокус онова на другата реклама е Сивик и което си е - рекламите неиситина са симпатични и професионално погледнато една такава агресивна кампания би била доста печеливша ако.... Еми не могат да сравняват кола 2005(майче) година със Сивик 5-та и с Фокус(старият)....Или като се замисля май само с тях може <{POST_SNAPBACK}> Абе и с тях не може да се сравняват! Този зеления сивик беше 10х по-як от the new голф гти, а ония лудия как му уби на момчето колата, ебати изруда !!? А иначе рекламата си е доста добра, и аз да си призная доста се похилих на тоя с бялото и акцента, също добре са го измислили с тунинга защото рекламата е за американския пазар, а там клиентите са като ония двамата шемети и колите подлежат на доста тунинг. А колкото до голфа, нито на визия нито на качества може да се сравни с новия сивик, направо са на километри разстояние тия немци от истината, а тя е далече на исток! ПС: А и добре дошъл на новия фен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове