Jump to content
Guest hondaka

Проблем със задницата ?

Recommended Posts

Guest hondaka

Ами значи имам още един въпрос. Хондата ми е със независимо окачване и следователно нямам заден мост, а съм със стабилизиращи щанги. Проблемът обаче е че като карам на много равен път със скорост между 60-110км задната част на акорда сякаш подскача и се тресе във въртеливи движения, все едно имам крив заден мост, но пак казвам аз съм със независимо окачване. Какво може да ми има на хондата ? Тампони на торсьона ? Някакви мнения ? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA LEGEND

Ами значи имам още един въпрос. Хондата ми е със независимо окачване и следователно нямам заден мост, а съм със стабилизиращи щанги. Проблемът обаче е че като карам на много равен път със скорост между 60-110км задната част на акорда сякаш подскача и се тресе във въртеливи движения, все едно имам крив заден мост, но пак казвам аз съм със независимо окачване. Какво може да ми има на хондата ? Тампони на торсьона ? Някакви мнения ? :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

еми виж дали са ти балансирани гумите :D Редактирано от HONDA LEGEND

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

криви джанти или небалансирани гуми или боклуци по джантите а може и от криви спирачни дискове да се получава дисбаланс (въпреки че не ми се е случвало)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Балони по гумите ( от вътрешната страна провери ) :o Също така скъсани телове в самата гума :o Случвало ми се е гумаджия да ме пита дали про 60-80 км/ч колата се е държала странно ( точно както ти го описваш ) , аз може би не съм забелязал не знам честно , но каза че при скъсани телове в самата гума е възможно :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...