Jump to content
Dragomirov

Как се сваля плафон на тавана на Prelude 4 Gen.

Recommended Posts

Здравейте колеги !Един прст въпрос ... ако на някой колега с Prelude 4 gen. му се е налагало да сваля или отваря плафона на тавана. Понеже ми е изгоряла крушката и трябва да я сменя пък нещо не виждам как става та по добре да питам преди да съм счупил нещо. Има ли някакъв пиниз или да дърпам по силно :angry: ? :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На една права отверка с остър връх слагаш едно парцалче и подпъхваш леко между прозрачната част и основата на плафона и ..............щрак и готово :angry: Сега започваш да търсиш крушка по магазините и установяваш че такъв размир сулфидна крушка няма........ и само в Бултрако и си готов.Поне при мене така се случи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да допълня,че и стандартна крушка става.По-дебела и по дълга е но няма никакви проблеми,влиза с малко напън.Аз съм с диодни в купето и багажника.На сивика също влизаха насила ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги благодаря за инфото. Всичко вървеше чудесно и елементарно докато не стигнах до дилемата защо крушката ми е здрава и бушона си ми е здрав пък неще да свети да го е*а ...Та сега това ми е новия въпрос ... На някой да му се е случвало ? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По - горе ти пратих схеми, в които има раздел "Test", от където ще разбереш как да изпробваш ел. веригата.Зачисти всички клеми, провери им еластичността и ако не се справяш с "електрики" :huh: , отиди приелектричар. В наръчника на Prelude пише, че тази крущка е най - обикновена 12V 8W.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...