Dragomirov 10 #1 Публикувано 13 Януари, 2010 Здравейте колеги !Един прст въпрос ... ако на някой колега с Prelude 4 gen. му се е налагало да сваля или отваря плафона на тавана. Понеже ми е изгоряла крушката и трябва да я сменя пък нещо не виждам как става та по добре да питам преди да съм счупил нещо. Има ли някакъв пиниз или да дърпам по силно ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buleka vti 5 #2 Отговорено 13 Януари, 2010 На една права отверка с остър връх слагаш едно парцалче и подпъхваш леко между прозрачната част и основата на плафона и ..............щрак и готово Сега започваш да търсиш крушка по магазините и установяваш че такъв размир сулфидна крушка няма........ и само в Бултрако и си готов.Поне при мене така се случи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZAPPA 39 #3 Отговорено 13 Януари, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZAPPA 39 #4 Отговорено 13 Януари, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic 16v 1 #5 Отговорено 14 Януари, 2010 Само да допълня,че и стандартна крушка става.По-дебела и по дълга е но няма никакви проблеми,влиза с малко напън.Аз съм с диодни в купето и багажника.На сивика също влизаха насила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragomirov 10 #6 Отговорено 14 Януари, 2010 Колеги благодаря за инфото. Всичко вървеше чудесно и елементарно докато не стигнах до дилемата защо крушката ми е здрава и бушона си ми е здрав пък неще да свети да го е*а ...Та сега това ми е новия въпрос ... На някой да му се е случвало ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZAPPA 39 #7 Отговорено 14 Януари, 2010 По - горе ти пратих схеми, в които има раздел "Test", от където ще разбереш как да изпробваш ел. веригата.Зачисти всички клеми, провери им еластичността и ако не се справяш с "електрики" , отиди приелектричар. В наръчника на Prelude пише, че тази крущка е най - обикновена 12V 8W. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове