Jump to content
Guest ADH-Honda

Издирвам един филм

Recommended Posts

Guest ADH-Honda

А добър ден :P Преди... 5 - 6 години (а може би и повече бяха) гледах един филм с великия хамерикански актьор Michael Madsen. Накратко за филма - Майкъл Медсън беше част от някаква група на авто крадци или нещо от сорта и разбира се - той е най-добрия шофьор там. Възлагат му задача (или от някоя гангстерска банда или от ФБР - вече непомня) да отвлече (или да спаси :lol: , айде де - акъл, взе да ми изневерява) президента на САЩ. Колата беше (е това вече помня сякаш беше вчера :P ) Acura NSX-T - тъмно червена, тарга (то си се подразбира от модела де...) със светъл кожен салон ! Значи, филма трябва да е СЛЕД 1995-а година, тъй като NSX-T излиза модел 1995-а ;) Гледал съм го един единствен път този филм, но ме е изкефил максимално, не заради готиния артист който е класика от всякъде и участва в какви ли не готини филми, не само защото участва такъв автомобил, но и самия филм беше много готин екшън !Ако някой се сеща за името му - нека каже. Аз търсех навсякъде инфо, но така и не успях да намеря нищо... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

и аз се сещам само тази част от филма :lol: но ще поразровя да го намеря :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Публикувано изображение

Е вече наистина съм сигурен че това е филма :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Е това добре но дайте линк който не е платен.сега и ако ще го купуваме......:lol:!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Дай ти ....аз ше почерпя................... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Поръчах да го преслушат в DC++ ако го има ще ми го дръпнат но колко време ще се точи не е ясно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Малии, как бързо отреагирахте ! В тоя случай си важи баш оная приказка дето я казваше един мой познат, стар Врачанин - "сецнахте се като жигула на трета" :o Хайде и Аз почвам издирването, който пръв успее да намери линк - да го поства тук :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Намерих в мулето 2 линка:ed2k://|file|EXECUTIVE_TARGET.AVI|709681152|DB5CF06B64B1C9A320A5A6D55BB4F14D|/ed2k://|file|Executive%20Target.avi|663378516|79639B6194C7B1DFBF2749432C9A6FD7|/но май няма големи надежди, Complete Sources 0%пуснал съм ги да ги чакам, някой ако има добър коефициент в мулето да се пробва и той

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Публикувано изображение

.......има надежда...... :hondarulez: .....след месец два може и да отворим шампанското :worthy::D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

roadracer виждам те в списъка на чакащите, заедно с още един един от нашите, KermitX ... напредваме, 18.63МВ вече. ако не си спирам компютъра и през нощта може да мръднем напред в опашката. но проблема по-скоро е в липсата на peer-и дето да го имат целия файл ... стоим и чакаме!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

А някой търсил ли е филма из разните торенти (независимо вътре или извън БГ) ? :worthy: Ако има нещо, дайте насам линковете :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Ами първо от торентите започнах сърча :shock: ..външни/вътрешни...никъде не го намерих/само в арената не съм ровил, но предполагам че Магнума е търсил там/...и накрая МАГАРЕТО "фърли два къча"....те тава е ! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Мога само да ви кажа че съм го търсил в над 20 торента включително и в Арената и НИЩО! :shock:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Ха....гледам още един колега помага в даунлоуда.....lz2lps.... :shock:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

u BAlexandrov се включивече сме на 71МВсамо че не знам защо не теглите от мен, аз съм с Vader версията на мулето, и всички от БГ са ми приятели и теглят с предимство пред останалите. и ми пише, че сте приятели, но виждам, че имате по-малко от моите 71 МВнищо, за месец-два ще го свалим. бърза работа нямаме :shock:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

Е вече сме на 136.75МБ, ама на Executive Target.avi а не на Executive_Target.avi.Това го има 100%, но при мене има Рутер и firewal и не може да се свърже с него. Айде някой който има HighID да се включи.А ето и линка: ed2k://|file|Executive%20Target.avi|663378516|79639B6194C7B1DFBF2749432C9A6FD7|/

Редактирано от lz2lps

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Евала...ква задруга се заформи ;) ...интересно е кой пръв ше го свали целия :)

Публикувано изображение

...важното е че напредваме здраво :) :)

Редактирано от roadracer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Хахахаххаааааа........пичове тоя филм съм го гледал/и то 2-3 пъти/...по кабелната ;) ....сега прегледах това ,което съм свалил до тука и щях да падна ;) ....NSX-а е с ACURA емблема отпред и преди години изобщо не съм захапал за ква кола става въпрос ;) ...хаххаа...е ше си го доиздърпам за личната колекцийка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Какво става - някой успя ли да се сдобие с филма или ? :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Все още го дърпам....чат-пат..... :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

временно съм без интернет, надявам се тази седмица пак да си пусна и да продължа с дърпането ... тъкмо да видя колегите какво са издърпали без мен тези 2 седмици

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...