Jump to content
Guest Honda-Z

"Осмаците" вече и в България

Recommended Posts

Guest Honda-Z

Едно приятелче, което преди време имаше взимане-даване с Бултрако ходил до там миналата седмица. Тази мисля да се убедя лично :unsure:

Малко кофти са снимките, ама като за 6630 - толова :angry:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

хммм доволноо....ии или някой си е поръчал японската версия на сивика или ще се продава в БГ което мисля е невиъзможно :angry::cool::unsure:

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

браво бравонай-накрая

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

сивата регистрирана ли е? аз като минах от там и я видях но беше с транзитни номера

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

сивата регистрирана ли е?

Да. Аз й измазах номера :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Ееееееее :D кой ли е щастливеца? :lol: Супер!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

а да знае някой на каква цена ще го дават?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

сам си отговорих :lol: 17500 евро в мобиле.дена 1500км

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo

Тази черната е северноамериканския вариант.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

<{POST_SNAPBACK}>

Тц, не е :lol: За Сев. Америка Седана (пък и Купето - на една база се правят) е кажи-речи същата кола като този черния Седан, но има разлики в дизайна. Най-вече, дизайна на предницата - други фарове, брони, капак, решетка... Този черния Седан който виждаме тук в БГ е т.нар. Японска версия, който ще се предлага и за Евро пазара. Все още не съм напълно сигурен (специално за Седана говоря) с какви мотори ще се предлага за Евро пазара, но със сигурност един от тях ще бъде Хибридната версия с т.нар. "IMA" система, който беше факт и при предишната генерация, с тази разлика че сегашния Хибрид ще е доста по-мощен от предшественика си !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

<{POST_SNAPBACK}>

Тц, не е :o За Сев. Америка Седана (пък и Купето - на една база се правят) е кажи-речи същата кола като този черния Седан, но има разлики в дизайна. Най-вече, дизайна на предницата - други фарове, брони, капак, решетка... Този черния Седан който виждаме тук в БГ е т.нар. Японска версия, който ще се предлага и за Евро пазара. Все още не съм напълно сигурен (специално за Седана говоря) с какви мотори ще се предлага за Евро пазара, но със сигурност един от тях ще бъде Хибридната версия с т.нар. "IMA" система, който беше факт и при предишната генерация, с тази разлика че сегашния Хибрид ще е доста по-мощен от предшественика си !!!

<{POST_SNAPBACK}>

Аве и на мене ми се стори странно, ама си викам "нали е от Канада, сигурно ги разбира повече" :o

Аз все си мислех, че Американската версия е това:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

d15b2 , в събота смятам да ги мина от там и ще събера оферти с цени.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Мой колега в работата вчера си купи чистак бърсак CR-V от Бултрако!!!:o Тези коли биле в мазето и щели да ги извадят официално чак февруари :o

Редактирано от Didko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Супер са, особено хечбека...... направо съм влюбен, ама с тия цени ми убиха мечтите :o очаквах да са точно с 10 бона надолу, но явно всичко хубаво си има цената (ако тук не е раздута допълнително) :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo

Хе хе, леко съм се заблудил. За да е точна картинката това за което говорех, тук се продава като ACURA CSX. http://www.acura.ca/AcuraEng/Models/CSX/InfoNav.htm А тая бордото от снимките си е сивика.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow

Мой колега в работата вчера си купи чистак бърсак CR-V от Бултрако!!!  ;)  Тези коли биле в мазето и щели да ги извадят официално чак февруари  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Не знам дали ще ги изкарат чак февруари ама един познат ( с ACCORD) вчера е видял хеч на околовръстното с софийски номера!!!! И каза че Сивик 2.2 i-ctdi ще струва около 50 000 лв.

;):):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...