Guest Dragi4 #1 Публикувано 16 Януари, 2006 Проблема е следния:при свален акумулатор е разка4ана цялата инсталация по таблото,сваляни са и 2-та еърбега+ модула после слагани на ново пак при свалена батерия.След като и пуснах тока лампите останаха да светят и на SRS-a i na ABS-a.Каде сгре6их???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #2 Отговорено 16 Януари, 2006 И аз го имах този проблем още при покупката на колата ....сваляхме акомулатора...но не стана...след това в Хонда....казаха че компа дава неква грешка и с едно много интересно компиютърче я изчистиха и спря да свети....доколкото знам изчистването на такива грешки тука в БГ е доста солено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chikiriki #3 Отговорено 16 Януари, 2006 И аз го имах този проблем още при покупката на колата ....сваляхме акомулатора...но не стана...след това в Хонда....казаха че компа дава неква грешка и с едно много интересно компиютърче я изчистиха и спря да свети....доколкото знам изчистването на такива грешки тука в БГ е доста солено <{POST_SNAPBACK}> 20 кинта ! солено ли е ве? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #4 Отговорено 16 Януари, 2006 (Редактирано) И аз го имах този проблем още при покупката на колата ....сваляхме акомулатора...но не стана...след това в Хонда....казаха че компа дава неква грешка и с едно много интересно компиютърче я изчистиха и спря да свети....доколкото знам изчистването на такива грешки тука в БГ е доста солено <{POST_SNAPBACK}> 20 кинта ! солено ли е ве? <{POST_SNAPBACK}> Така бях информиран от този който ми продаде колата (българин в Германия )но изглежда източника му е бая непросветен....не съм имал нещо намерение да го отказвам да я изчисти Редактирано 16 Януари, 2006 от mihho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #5 Отговорено 16 Януари, 2006 Аз като си смених акумулатора и сложих новия SRS-а остана да свети.В Бултрако 20 кинта и го оправят.След това един некадърен монтьор ми изгори главния бушон-80А и като го смениха айде пак в Бултрако и 20 камъка за да изгасне лампата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #6 Отговорено 16 Януари, 2006 ясно зна4и няма на4ин да го излъжа 20 - 20 6е ги отгладувам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове