Jump to content
Данчо

Моля ви за съвет приятели

Recommended Posts

никога повече сеат,голф,ауди!!!!!!!!!!!!!Да живее японската инжинерна мисъл!!!:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак ли си във филма ? :) Изглежда доста хубава, няма да ходи на грозната ти физиономия :) Ако всичко е 6 я помъквай, какво се чудиш още ??? Напоследък всеки се е филмирал да купува коли :)п.п. и ела да почерпиш , не само да ми се скатаваш :) Не се прави на по-голям габровец от мен !

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колицата изглежда много добре (поне отвън), но защо непременно трябва да е дизел? Цифрите за поддръжка на дизелите не са ли фантастични?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко офф:) Ex, да ти имам проблемите. Аз Когато за първи път чух и в последствие видях и в по-голямо последствие се качих в 1 прелюд, 4ws си казах това ще е колата ако ще и бъбрека ще си продам. И сега търса копувач за бъбреци. ПС. имах VW passat продадох го и ся съм пешак : ()От години правя изследване сред приятели, че немските коли стават само до 4-тата година , след това ремонт след ремонт , естествено конфорта и удобството си остават, но щом искаш дизел искаш икономия , а икономията не е само разхода. Хонда Фен. зимай кивик.

Редактирано от Barba

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...