Jump to content
insulin

Delsol Wth. S2000 Headlights & Stops

Recommended Posts

Здравейте, колеги !

Вкарал съм се тук в един филм и отчаяно търся информация, та реших да се допитам и до вас.

Идеята ми е да инсталирам предни фарове и стопове от HONDA S2000 в Delsol. Из интернет съм се ровил доста и немога да намеря конкретно как се процедира, какви са минусите и плюсовете на цялата тази сложна на пръв поглед за мен операция :lol:

Често се среща в нета Delsol със стопове от S2000,а много по-рятко с предни фарове пак от S2000 :) което ме кара да си мисля, че ще пада голямо рязане и преправяне и най-лошо е, че може и да не се получи така както аз искам.

А какво искам аз?

- Искам да няма фуги и да си изглежда като оригинално.

Знам че ще струва много пари, но съм си го навил и искам да разбера как стоят нещата...? Познавате ли някой майстор, който е правил нещо подобно дори и на друга кола? Можете ли да ми препоръчате някой? Абе колеги каквото знаете по темата - ПИШЕТЕ :)

Ето малко снимки:

1. Фарове

Публикувано изображение

2. Стопове

Публикувано изображение

още: http://img269.imageshack.us/gal.php?g=s2000stops1.jpg

Редактирано от insulin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом си готов с колата, стоповете, фаровете и парите ми се обади и ще те закарам при човека който ще ти свърши перфектната работа ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И броня, принципно не е толкова сложно колкото изглежда и би било хубаво да имаш очиларката на с2000 ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Tочно това ми е мисълта... трябва ли да имам предната престилка от S2000 !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

-Аз, напасвах оригинална броня от С2000 на дел сол и стана перфектна само да има кой да я зашкури и боядиса ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз мога да ти помогна с оригинална броня от S2000

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...