Никой 1 #1 Публикувано 10 Януари, 2010 (Редактирано) След неуспешно търсене на здрав панел за парното на CRX-а ми, реших да се заема да направя сам нов панел! Като начало си намерих дуралуминиева планка - моята я взех от стара машина за платове (от това са правили едно време табелките на машините... )! Ето още няколко ,които намерих в последствие : Ето и размерите : А тук и чертежите под инверторси файл ( АутоКад също ги отваря ) ,това е линк за сваляне : http://nasakoto.com/honda/CRX_heater/ Ето какво се получава ,след изрязването : Боядисах го ,за да мога да покрия труднодостъпните места после ,защото след като се монтира ,ще се пражи допълнителна обработка! Залепих натрошеният пластмасов панел със каноколит за да образува горе долу някаква основа ,върху която залепих готовият вече метален! Втората стъпка бе ,да го прихвана с болтчета (4 на брой ) като се разпробива на място и се прави резба.След като се притегнат, ги запилих отпреде,ето вече поставени : Тук болтчетата са под модула,които се развива от болтовето посочени със стрелки: И ето какво остана да се вижда отпред: Запълних с автокит мястото между планката и пластмасата около въртока за топло/студено за да не се вижда (за мен бе дразнещо): След това облепих пластмасите(копчетата ,въртока го махнах с онези 2 болта показани със стрелките) и пръснах за последно.Ето крайния резултат: Необходими неща: Лепило (ползвах "капчица") ,Спрей цвят по избор (очевидно ползвах черен) , Хартиено тиксо ,пинсета (залепях дребните парченца от панела) шкурка и пила (ползвах тея за нокти на майка ми, и получих недодобрителни погледи,ама нали е за каузата...) При монтажа се извършват дребни напасвания, малко отнемане тук и там на последната снимка се вижда горен десен ъгъл,опираше ми в ламарината. Това е ,на ентусиастите ,които искат здраво парно пожелавам успех Редактирано 10 Януари, 2010 от Diego Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CONEV 1 #2 Отговорено 11 Януари, 2010 това е голям хелп за повечето ЦРХ но има лек браво Дидо аз сега съм със пластмаса изрязана от сивик 4г ама май ще сменям за здравина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #3 Отговорено 11 Януари, 2010 Точно по същия път бях тръгнала с този панел - тамън мерих сутринта размерите, но сега щом вече има и чертеж ще ми спестиш някои усилия Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове