Jump to content
Никой

Вечния проблем на Crx

Recommended Posts

След неуспешно търсене на здрав панел за парното на CRX-а ми, реших да се заема да направя сам нов панел! Като начало си намерих дуралуминиева планка - моята я взех от стара машина за платове (от това са правили едно време табелките на машините... )! Ето още няколко ,които намерих в последствие :

Публикувано изображение

Ето и размерите :

Публикувано изображение

А тук и чертежите под инверторси файл ( АутоКад също ги отваря ) ,това е линк за сваляне :

http://nasakoto.com/honda/CRX_heater/

Ето какво се получава ,след изрязването :

Публикувано изображение

Боядисах го ,за да мога да покрия труднодостъпните места после ,защото след като се монтира ,ще се пражи допълнителна обработка!

Публикувано изображение

Залепих натрошеният пластмасов панел със каноколит за да образува горе долу някаква основа ,върху която залепих готовият вече метален!

Втората стъпка бе ,да го прихвана с болтчета (4 на брой ) като се разпробива на място и се прави резба.След като се притегнат, ги запилих отпреде,ето вече поставени :

Публикувано изображение

Тук болтчетата са под модула,които се развива от болтовето посочени със стрелки:

Публикувано изображение

И ето какво остана да се вижда отпред:

Публикувано изображение

Запълних с автокит мястото между планката и пластмасата около въртока за топло/студено за да не се вижда (за мен бе дразнещо):

Публикувано изображение

След това облепих пластмасите(копчетата ,въртока го махнах с онези 2 болта показани със стрелките) и пръснах за последно.Ето крайния резултат:

Публикувано изображение

Необходими неща: Лепило (ползвах "капчица") ,Спрей цвят по избор (очевидно ползвах черен) , Хартиено тиксо ,пинсета (залепях дребните парченца от панела) шкурка и пила (ползвах тея за нокти на майка ми, и получих недодобрителни погледи,ама нали е за каузата...)

При монтажа се извършват дребни напасвания, малко отнемане тук и там на последната снимка се вижда горен десен ъгъл,опираше ми в ламарината. Това е ,на ентусиастите ,които искат здраво парно пожелавам успех

Редактирано от Diego

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това е голям хелп за повечето ЦРХ но има лек браво Дидо аз сега съм със пластмаса изрязана от сивик 4г ама май ще сменям за здравина :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно по същия път бях тръгнала с този панел - тамън мерих сутринта размерите, но сега щом вече има и чертеж ще ми спестиш някои усилия :lol: Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...