Jump to content
Nikolay Kozloduy

Шум отзад при десен завой

Recommended Posts

Колеги, от два дена чувам странен шум отзад наподобяващ стържене само при завой надясно. Шума не е постоянен, а е с честотата на въртене на гумата (незнам дали се обосновах правилно ..). Проверих най-тъпото и елементарно нещо - дали ми е разхлабена по някаква причина джантата :) . Не е . Съмнявам се за две неща: Лагер или някоя пружинка от челюстите на барабана се е счупила ... тогава пък ако е откачена накладка не трябва ли да се чува постоянно, а не само при завой? Някакви идеи имате ли?

Редактирано от Nikolay Kozloduy

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами ако е от спирачките ще стърже на метал (най вероятно) .

ако е лагер си вие постоянно . Просто с увеличаване на скоростта се засилва виенето. При него не може да се каже честота , а по скоро сила на звука.

 

Ако е нещо дето опира ще е точно с някаква честота, която ще се увеличава със скоростта на въртене на гумата. Но ще се отделя с паузи единия шум до следващия. Дано и ти ме разбра :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е нещо дето опира ще е точно с някаква честота, която ще се увеличава със скоростта на въртене на гумата. Но ще се отделя с паузи единия шум до следващия.

Точно за това говоря :). Гледах я на един канал отдолу да не би нещо да се е закачило/откачило - всичко 6! Така или иначе ще я отварям тия дни като се пооправи малко времето, но пуснах темата за да чуя мнения на препатили :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лагер.... При мен беше заден ляв. От 55-60км/ч нагоре почваше да бучи все по-силно, освен това на десен завой бученето се усилваше, а на ляв млъкваше напълно. Смених го (външната черупка на лагера се явява самата главина - главина се сменя) и се оправиха нещата.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

използвам темата да питам. имам същия проблем за сивик 6та генерация - заден десен лагер. някой знае ли колко пари струва?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...