Nikolay Kozloduy 6 #1 Публикувано 10 Януари, 2010 (Редактирано) Колеги, от два дена чувам странен шум отзад наподобяващ стържене само при завой надясно. Шума не е постоянен, а е с честотата на въртене на гумата (незнам дали се обосновах правилно ..). Проверих най-тъпото и елементарно нещо - дали ми е разхлабена по някаква причина джантата . Не е . Съмнявам се за две неща: Лагер или някоя пружинка от челюстите на барабана се е счупила ... тогава пък ако е откачена накладка не трябва ли да се чува постоянно, а не само при завой? Някакви идеи имате ли? Редактирано 10 Януари, 2010 от Nikolay Kozloduy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 10 Януари, 2010 ами ако е от спирачките ще стърже на метал (най вероятно) . ако е лагер си вие постоянно . Просто с увеличаване на скоростта се засилва виенето. При него не може да се каже честота , а по скоро сила на звука. Ако е нещо дето опира ще е точно с някаква честота, която ще се увеличава със скоростта на въртене на гумата. Но ще се отделя с паузи единия шум до следващия. Дано и ти ме разбра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #3 Отговорено 10 Януари, 2010 Ако е нещо дето опира ще е точно с някаква честота, която ще се увеличава със скоростта на въртене на гумата. Но ще се отделя с паузи единия шум до следващия.Точно за това говоря . Гледах я на един канал отдолу да не би нещо да се е закачило/откачило - всичко 6! Така или иначе ще я отварям тия дни като се пооправи малко времето, но пуснах темата за да чуя мнения на препатили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #4 Отговорено 10 Януари, 2010 Лагер.... При мен беше заден ляв. От 55-60км/ч нагоре почваше да бучи все по-силно, освен това на десен завой бученето се усилваше, а на ляв млъкваше напълно. Смених го (външната черупка на лагера се явява самата главина - главина се сменя) и се оправиха нещата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SEZER 35 #5 Отговорено 10 Януари, 2010 използвам темата да питам. имам същия проблем за сивик 6та генерация - заден десен лагер. някой знае ли колко пари струва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #6 Отговорено 10 Януари, 2010 120+ ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове