Jump to content
Guest Patrik

всеки да си нагласи собствената си кола :)

Recommended Posts

Guest Patrik
http://www.simulcar.comаз си видях моята с 18 джанти затъмнени стъкла и т.н. доста е мечтателско ;):/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

http://www.simulcar.comаз си видях моята с 18 джанти затъмнени стъкла и т.н. доста е мечтателско :D:cool:

Нещо неможе да се отвори тази мечтателска страница ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

тежка е страницата щото зарежда сигурно 1000 вида джанти светове на колата цветове на стаклата и на джантите даже имай тарпение иска и неква регистрация безплатна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Иска, но на 95% от хората не ни е много силен френският език все пак. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

абе аз бъкел не вдявам от френски :cool: има там некаде да е на английски и после по-лесно се ориентираштрее да се регистрираш то ти праща на майла парола и после се логваши започваш да си фантазираш колко готина може да ти стане колатасамо дето нема разни спойлери да си слагаш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g
:cool:;):D БОЛНИЦА Е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АЗ УСПЯХ ДА СИ Я ВИДЯ САМО С ДЖАНТИТЕ И ЗАТЪМНЕНИТЕ СТЪКЛА-ДРУГО НЕ ВИДЯХ ;) КУЦОТО Е ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА СИ СВАЛИШ СНИМКА НА ГОТОВАТА ТЕГАВА КОЛИЦА ;) ИНАЧЕ Е МНОГО ЯКО ;) КЕФИ МЕ ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest keksy

КУЦОТО Е ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА СИ СВАЛИШ СНИМКА НА ГОТОВАТА ТЕГАВА КОЛИЦА :cool: ИНАЧЕ Е МНОГО ЯКО :D КЕФИ МЕ ;)

Не виждам проблем да си свалиш снимката!Първо, че има като опция да си я изпратиш на пощата2. Printscreen виждал ли си го наклавиатурата си? ;) Успех ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE

ами хубуу ама там само джанти и цвят на колата и стаклата и толкоз това маи е само за джанти само :D и CRX 2-ра нямааааа ;);):cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

абе хора,да ви имам проблемите:Dаз като не мога въобще да се регистрирам,дали ми е весело.кажете моля ви как става.на главната страница попалних долу в ляво графите.има ли някой тук който да се е регистрирал и пощата му да е в абв.бг?щото мойта е там и подозирам,че там може да е проблема.даде ми някакво съобщение точно за майл-а ми,като се регистрирах:cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

аз съм в абв.бг и немаше проблемама заради ussername-a ме накара да попълвам пак тоест да не ти е зает ussername-a ето ти даже моя да пробваш без да се мъчиш с регистрацияusser: patrik11pass: 43143135иначе да основно джанти окачването можеш да променяш цвят на купето и на стаклата поотделно май е само това ма пак е готино :cool::D;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...