Jump to content
Guest nta

2006 civic по нова телевизия

Recommended Posts

Guest nta

току що хванах края на някакво авто предаване по Нова телевизияказаха, че другата седмица (предполагам от 2 или 2:30) ще правят ревю на новия сивик.....много ми е интересно да го видя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

Напомням, че предаването ("Мотор Шоу" се казва) е днес, по програма от 14:00 ч ;)

току що хванах края на някакво авто предаване по Нова телевизия

казаха, че другата седмица (предполагам от 2 или 2:30) ще правят ревю на новия сивик.....много ми е интересно да го видя

<{POST_SNAPBACK}>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest neshto

хм, май няма повторение, аз го изпуснах?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Нищо не си изпуснал....нямаше нищо кат подобно ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nta

баси тъпаците, очаквах им шибаното, тъпо предаване само да погледам 8мака и кво... правиха ревю на на субару....ми хубаво ма не е хондакаа предния път със сигурност казаха, че ще има ревю на 8мицатакретенип.п. и като чуеш коментар за wrx sti леле как дърпа и направо можеш да умреш от смях колко компетентна е тая овца дето го води

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

И аз се нервирах, ама може би нещо се е прецакало с организацията. Даже не казаха за какво конкретно ще им е следващото предаване - "най-добрата кола в средния клас" .... :dry:

баси тъпаците, очаквах им шибаното, тъпо предаване само да погледам 8мака и кво... правиха ревю на на субару....ми хубаво ма не е хондака

а предния път със сигурност казаха, че ще има ревю на 8мицата

кретени

п.п. и като чуеш коментар за wrx sti леле как дърпа и направо можеш да умреш от смях колко компетентна е тая овца дето го води

<{POST_SNAPBACK}>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ахам и аз чаках,чаках,чаках...... :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

И аз чаках като Рада в сипея ама на...ни мъ огря :dry: няма сивик,няма хонда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

А видяхте ли като питаха Мъро от ББ2 - на какъв автомобил се оприличава, той каза:"На Хонда Це Ер Хикс, нещо малко, много спортно... ама да не е по-нова, да е около 90-а година модела..."Без коментар ! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

А видяхте ли като питаха Мъро от ББ2 - на какъв автомобил се оприличава, той каза:

"На Хонда Це Ер Хикс, нещо малко, много спортно... ама да не е по-нова, да е около 90-а година модела..."

Без коментар !  :D

<{POST_SNAPBACK}>

:D:D;)

ХА ХА. браво! това защо не го "метнете" в шедьоврите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

А видяхте ли като питаха Мъро от ББ2 - на какъв автомобил се оприличава, той каза:

"На Хонда Це Ер Хикс, нещо малко, много спортно... ама да не е по-нова, да е около 90-а година модела..."

Без коментар !  :censored:

<{POST_SNAPBACK}>

:D:D:D

ХА ХА. браво! това защо не го "метнете" в шедьоврите?

<{POST_SNAPBACK}>

It's done :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

Въпросното предаване го излъчиха вчера. Honda Civic 8Gen беше тема на броя, но според мое мнение представянето и беше много слабо и постно. Казаха техническата информация, 2-3 снимки, няколко кръгчета с колата и предаването свърши - това беше представянето. Иначе промяната е доста голяма в сравнение с предходната генерация. 7Ген се появи за да подновят модела, а при 8Ген се вижда скрития стортист. Колата е станала по-ниска и къса, но по-широка (повече стабилност се търси). Скоростния лост е на старото си място, не както при 7Ген - да излиза от таблото, което според мен е доста удобно, макар да не изглежда съвсем така :bow:Който не е гледал предаването да не се вайка - нищо не е пропуснал нито да види, нито да понаучи. Много повече сме обсъждали тука във форума, отколкото казаха по ТВ-то, само с пробното каране са по-напред от нас ... ЗА СЕГА :D Та те даже не я понастъпиха тази кола. :bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Та те даже не я понастъпиха тази кола.

Срамота! :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

Голяма простотия беше...журналистката: "Какво ще кажеш за колата?"шофьора изпитател: "Ми добре е..."журналистката: "Има ли нещо общо със съзтезателните коли,които караш?"шофьора изпитател: "Ми общото е това ,че са автомобили..." :whistle::lol::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

Не мога да разбера уш ХОНДА СИВИК била тема на броя,а почти ништо за нея.Два пъти повече време отделиха за интервю на онази русата дето се обяснява 2 часа каква кола била карала и повече време с какво се била занимавала.Това е предаване за автомобили по дяволите :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...