Jump to content
Guest surr3a1

Accord coupe 3.0i V6

Recommended Posts

Guest surr3a1

Както си циклех из Тел Авив и виждам тоя дзвер... е много ми хареса и реших да споеделя. Снимките не са първо качество :rolleyes:Има ли такава в БГ???Снимка 1Снимка 2

Редактирано от ADH-Honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

тоя accord е много як:ph34r:има го и тук ей сега го видях че се продава един такъв в мобилето :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

е не е 3.0i V6 ама модела е същия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

и аз тук в бс видях такав и за малко да си глатна хамбургера докат ядах само зяпах

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Това е Акорд 6-а ген. COUPE - произвеждано и конструирано разбира се в САЩ. Предлагал се е и за Европа този модел и в БГ се срещал - лично Аз съм виждал ТРИ такива !

Отделно, 4 врати седана Акорд 6-а ген. американски модел си се е предлагал "отвъд океана" и за някои Азиатски страни и Австралия, докато 6-ото поколение Акорд 4 врати, за Япония е бил коренно различен, както и за Европа също.

Май само ви обърках, за да ви улесня: Акорд 6-а генерация (модели появили се от края на 1997-а произвеждани до 2002-а) са били:

-версия COUPE правено в САЩ (за именно това Купе става дума) - появява се началото на 1998-а (предлагало се е за Сев. Америка и Европа);

-версия 4 врати правена в САЩ за Североамериканския пазар + няколко Азиятски страни и Австралия - появява се 1997-а година;

-версия 4 врати правена ЗА и В Япония - появява се 1997-а година;

-версия 4 врати Седан и 5 врати Хечбек (!!! нещо ново и непонятно за модела Акорд до този момент !!!) правен ЗА Евро пазара, произвеждан в Англия - модела се появява Септември - Октомври месец 1998-а година по времето на тогавашния Парижки Авто сало (този модел и горе споменатия "Японски" са почти идентични - интериора е един и същ, само външни - Екстериора се различава);

-версия КОМБИ правена и предлагана САМО за Япония, наричана "Accord WAGON" !

Та както вече споменах, Японския и Европейския модел са много еднакви, докато Американският Седан и КУПЕ са по-различни, по-големи.

Но да не се отклонявам от темата, говорехме специално за КУПЕ версията !

За Евро пазара КУПЕ-то се е предлагал с два мотора: 3.0 V6 VTEC (мисля че VTEC системата на тоя мотор е "3 Stage VTEC") 200 к.с. и 2.0 SOHC VTEC - 147 коня (познат от ЕВРО модела Акорд 6-а ген. 4/5 врати). За Америка се е предлагал също и с 2.3 150-160 коня мотор.

PS: темата въобще не е за OFF TOPIC раздела, така че я премествам в правилния раздел !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Ето примерно тази Хонда от ляво на снимката - това е Японския модел Акорд 6-а ген. Седан:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

Ето примерно тази Хонда от ляво на снимката - това е Японския модел Акорд 6-а ген. Седан:

Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

как я прикачи от галерията :unsure:

че аз не можах

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

японския е щото в Кипър са с десен волан и ги вкарват директно от Япония :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

Тоя в мобиле е 3л но е новата (текущата генерация).

тоя accord е много як:angry:

има го и тук ей сега го видях че се продава един такъв в мобилето  :unsure:

<{POST_SNAPBACK}>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest martyhonda

В Стара Загора има 1 такава купе като от снимката 2003-2004г 2.0 SOHC VTEC - 147 коня задницата е сь6тата но фаровете са малко по разли4ни!жесток е,но е автоматик!

Редактирано от martyhonda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Не съм виждал такъв на живо в БГ. Страхотен автомобил :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Concerto

Колата е мн. добра! :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...