Jump to content
Guest hondaka

Спортни свещи и колектори

Recommended Posts

Guest hondaka

исках да попитам с какъв процент би се вдигнала мощността на един автомобил, ако му се поставят спортни свещи и спортни колектори :rolleyes: ? Лично ми казаха че свещите са били ефикасен метод за вдигане на фактора вървене, и са били перфектни за двигателя, защото помагали за пълно изгаряне на горивото в цилиндрите. За колекторите то е просто физика и изчисляване на площта на отвора на колектора :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

За свещите незнам, но с изпуск. генерация до 10-15коня но всичко е доста относително.... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mambata

Kato gledam mai hubava kolichka karash.:rolleyes:Gledai sega,pone az s koeto sam zapoznat za sportnite sveshti,Vdigat 5 do 10 konq ,no ima malki usloviq za tqh,t.e. kolata trqbva da ti e pulen injekcion i razbira se kolkoto po-nova tolkova po-dobre.Za koli do 93-94 ne se preporuchvat,zashtoto nqmalo smisal,ne okazvali efekt.Sushto taka kubatura e hubavo da ti e po-golqma.S nqkolko dumi izglejda dosta prosto s tezi sveshti,no se sabirat dosta iziskvaniq za tqh za da deistvat po prednaznachenie ,koeto vsushnost i uslojnqva prolijenieto im.Ako shte gi probvash USPEH i kaji kak e minalo:ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Има смисъл от хубави свещи, както и от генерация дори и при кърбуратор. Но наистина ефекта е по-добър при пълната инжекция. Преди да сменим с 1net инжекцията ми, бях с колектори + генерация, бях сложил и хубавите свещи и ефект имаше :unsure:

Mambata, добре дошъл в клуба. :angry: Предполагам и ти си запален по подобренията и тунинг и в бъдеще ще намерим много общи теми. Освен това тук можеш да срещнеш много кадърни хора :cool:

п.п. Пиши на кирилица!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Nisa 1.6

А от къде могат да се купят такива свещи и кабели и колко струват.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

На мен не ми стана мн ясно как се калкулира цената на комплект 4 бр.Обявената цена за 1 бр кабел с лулата ли е или......Ако някой е поръ4вал примерно от синия кабел да пи6е кво е струвало :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

На мен не ми стана мн ясно как се калкулира цената на комплект 4 бр.Обявената цена за 1 бр кабел с лулата ли е или......

Ако някой е поръ4вал примерно от синия кабел да пи6е кво е струвало :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

Ами цената е на метър без никакви други екстри :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mambata

Добре ще пиша на кирилица:unsure:Еми аз сам фен предимно на хонда и в частност на Акорд фемили, но се интересувам и от подобрения.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondaka

купих свещи NGK и ще ги пробвам съвсем скоро, барабар с кабелите :lol: Дано да дъде ефект. Е и ако не даде, поне ще се отрази добре на двигателя, защото все пак ще има по добро изгаряне на горивото и на двигателя ще му е по-хубаво :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Nisa 1.6

купих свещи NGK и ще ги пробвам съвсем скоро, барабар с кабелите :lol: Дано да дъде ефект. Е и ако не даде, поне ще се отрази добре на двигателя, защото все пак ще има по добро изгаряне на горивото и на двигателя ще му е по-хубаво :D

<{POST_SNAPBACK}>

Колега а кабелите голички ли ги взе- без накрайници. Ако да как смяташ да си монтираш?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Nisa 1.6

Демоне благодаря за инфото.Кефиш ме какъв луд фен си на тунинга. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondaka

Демоне благодаря за инфото.

Кефиш ме какъв луд фен си на тунинга.  :D

<{POST_SNAPBACK}>

аз ги купувам от един приател и ще дойдат утре :P смятам че ми ги е пратил със всичкото, защото от него си купувам кабелите и свещите и не би трябвало да ми ги дава наполовина... Като дойдат утре ще ти кажа. Ти какво точно ме питаше, какви точно букси те интересуват ?? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

имал е в предвид, как ша ги сглобиш тез кабели с лулите при положение , че оригиналните са произведени като едно цяло и при опит да ги разделиш , се късат :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Споко не съм му пратил голи кабели

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

<{POST_SNAPBACK}>

MIYAMOTO а на нас за да пратиш кабели колко ще ни вземеш ? :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

<{POST_SNAPBACK}>

MIYAMOTO а на нас за да пратиш кабели колко ще ни вземеш ? :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

МММММ глави режа :) Споко трябва само да ми кажеш за каква кола.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vassil.velichkov
Много благодарско DEMON, с отговора си ми изпревари въпроса! :blink::)

<{POST_SNAPBACK}>

Здравейте на всички!

Току що се регистрирах, защото забелязах, че дискутирате неща свързани със кабелите Magnecor. Искам да уточня, че на сайта са качени само цени за самите кабели на метър. За да се направи пълен комплект кабели са необходими съответнтие накрайници - лули, терминали и пр. Имаме всякакви на склад, но като със всяко нещо не можем да смогнем да снимаме добре всяко нещо и да го качим на сайта с подобаващо описание. Комплект кабели за 4 цилиндрова кола могат да излязат между 130 и 200 лева в зависимост от дължината на всеки кабел, типът на лулите и терминалите, типът на кабела и пр. Направата на един комплект при наличие на колата отнема 1-1.5 часа. За всеки модел кола, за който не сме правили кабели първият клиент получава 30% отстъпка. За сега сме правили кабели за някои модели на VW, Audi и BMW, но никакви за Хонда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Здравейте на всички!

Току що се регистрирах, защото забелязах, че дискутирате неща свързани със кабелите Magnecor. Искам да уточня, че на сайта са качени само цени за самите кабели на метър. За да се направи пълен комплект кабели са необходими съответнтие накрайници - лули, терминали и пр. Имаме всякакви на склад, но като със всяко нещо не можем да смогнем да снимаме добре всяко нещо и да го качим на сайта с подобаващо описание. Комплект кабели за 4 цилиндрова кола могат да излязат между 130 и 200 лева в зависимост от дължината на всеки кабел, типът на лулите и терминалите, типът на кабела и пр. Направата на един комплект при наличие на колата отнема 1-1.5 часа. За всеки модел кола, за който не сме правили кабели първият клиент получава 30% отстъпка. За сега сме правили кабели за някои модели на VW, Audi и BMW, но никакви за Хонда.

<{POST_SNAPBACK}>

малко извън темата но малко инфо колко ще излезне една генерацийка :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...