Jump to content
Guest mihho

Трансплантация:)

Recommended Posts

Guest mihho

Значи Колеги искам да се посъветвам с вас за една трансплантация която съм намислил да направя но нямам идея дали е възможно някои да го направи тук некаде из БГ.....затова сте вие разбира се за да просветлите незнаещите :hondarulez: ....та да караме по същество искам да направя следното- Кристални стопове от Honda Accord 94-95 2/4 doors да се трансплантират на Honda Civic Англичанка 5 врати....искам да питам може ли някой да го направи и да ме насочите каде би могло да стане а пък ако някои даде и примерна цена ....имам едно буренце истинска берлинска бира ше я боцнем на некоя срещичка : :worthy::D .....значи стоповете изглеждат така Публикувано изображение

и ако стане номера трябва от това Публикувано изображение

да се получи това по отношение на стоповете де ... Публикувано изображение

мерси предварително :D

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo

На теб май ти трябва тенекеджия. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nta

gothic fan беше сложил стопове за 2/4 dr сивик на неговия хеч с помощта на добър тенекеджия и сега изглежда много добреговори си с него

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

gothic fan беше сложил стопове за 2/4 dr сивик на неговия хеч с помощта на добър тенекеджия и сега изглежда много добре

говори си с него

<{POST_SNAPBACK}>

То е ясно че ми тряя тенекиджия ама трябва да е достатъчно добър за да стане като хората...а и той готикфена маи беше некаде далечко от мене....а в нашия град нема такива добри тенекеджии(така си мисля)за това некде по Пловдив или София....ако някой знае такъв тенекеджия моля да информира :rolleyes::ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

НЕ е задължително да е тенекеджия!!!това може да се направи от стъклопласт без никви заварки и тем подобни глупости...Иди до Девил Тунинг и ги питайилиОГИ: 0888-22-4447Кажи му, че пича със синята хонда те праща дето ми намръщи капака... мисля че ще си доволен!Със здраве и кажи после дали се е получило!

Редактирано от surr3a1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

НЕ е задължително да е тенекеджия!!!

това може да се направи от стъклопласт без никви заварки и тем подобни глупости...

Иди до Девил Тунинг и ги питай

или

ОГИ: 0888-22-4447

Кажи му, че пича със синята хонда те праща дето ми намръщи капака... мисля че ще си доволен!

Със здраве и кажи после дали се е получило!

<{POST_SNAPBACK}>

Едно голямо МЕРСИ колега...ако нещо ще почерпим :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Хей, сега видях темата, виждам че проблема ти е сходен с моя преди време, моето мнение е твърдо че може да се реши, само трябва да намериш правилния майстор, напълно те разбирам, пробвай с този адрес по-горе, желая ти успех, и пиши после какво е станало, сигурен съм че се получи! Искам и снимки! :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

и аз мисля че ще стане ...дано...даже ше е доста добре...щото иначе трябва да снабдя някой колега с сотпове..... :unsure: ...щом е правено въобще значи може да се направи пак :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...