Jump to content
Pantev

Звук от гърне?

Recommended Posts

Колеги дали може да се докара такъв звук на някой обикновен мотор д16з6 или пък д16а9 ???

Иначе Сивика кърти! Накрая май му се подиграваха тия.... ама тоя ги насра :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги дали може да се докара такъв звук на някой обикновен мотор д16з6 или пък д16а9 ???

Иначе Сивика кърти! Накрая май му се подиграваха тия.... ама тоя ги насра :)
Може но не само с гърне...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега тоя звук го докарва К20-ката която е под капака,гърнето е само тромпет за звука от мотора!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето малко звук от Д16-ка . Не е баш като от К20А ама става ;)
Редактирано от hondю

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моята звука го докарва почти като на К20 (само дето не вари толкова ;) ). Изпускател 4-2-1 - права тръба на 55 мм - право гърне .

На Хондю е същата работа само дето гърнето е малко по друго (пак е право ама пращи малко).

Явно не е чак толкова от двигателя от колкото какво има зад него.

п.п. абе hondю, тя моята не се чува от теб ;)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

K20 има много характерен звук и не меможеш да го докараш,още повече тоз хеч е само по ламарини ако се загледаш дори и по колонките е на ламарина,така че толкова резонира звука в купето че....... Но самия звук на мотор можеш да го докараш само и единствено с ИТБ или пак с купе по тенекии и много обороти от рода на 9500 10 000,такива с гърнета абсурд.С тях можеш да си докараш приятен басов звук,например както е мойта кола със 76мм генерация ето ти 2 клипа макар че се развинтва до 8500 пак този звук го няма /просто нямам обороти ;)клип1клип 2ПП: надявм се да слушаш на хубави тонколони /иначе ефекта от баса се губи на 1вия клип/

Редактирано от JeepersCreepers

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Toчно този звук не знам, но аз карам Д16 и го изкарва подобен, но по-басов.Както посочи teror1sta:

ПП: Всъщност не е подобен, ми направо в доста по ниска тоналност. Редактирано от Ryuugan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
- ето я правата генерация . За хора, които не обичат аспирин и мразят да карат с антифони не го препоръчвам :):D Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

звука на к20 е някак крещящ ... не ме кефи нещо ... може и от смотаната генерация да е, но не кефино по темата - до момента в който не трябв да симулираш звук от 10К оборота с двигател ограничен на 6800 и/или 10 цилиндъра с двигател с 4, всичко е възможно с правилната конфигурация от гърнета ... по скоро въпроса е "може ли някой да ми каже как?" и отговора е "не", защото ако толкова те кефи и имаше парите даси го позволиш, щеше да караш к20 :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моята звука го докарва почти като на К20 (само дето не вари толкова ;) ). Изпускател 4-2-1 - права тръба на 55 мм - право гърне .

На Хондю е същата работа само дето гърнето е малко по друго (пак е право ама пращи малко).

п.п. абе hondю, тя моята не се чува от теб :lol:

И аз така мисля,че колкото и да си зависи от мотора си зависи и от гърнетата! А колегата Хондю с какво гърне кара? Марка,размери???

п.с. Колега Терористта евала за труда ти яко ти върви колата! Кефи :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

- ето я правата генерация . За хора, които не обичат аспирин и мразят да карат с антифони не го препоръчвам :lol::D
Много добро. Предполагам интериора ти не е по ламарина, защото някак ми се струва приглушен звука или ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

все още не е ама има време :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...