Jump to content
Guest Anatol

Моля за съвет :)

Recommended Posts

Guest Anatol

Здравейте, ;) от известно време търся да си купя Honda Civic 5 или 6 серия купе 1.4 90коня , за съжаление все пападам на такива, които са регистрирани на инвалид. ;) Огледах и пазара на Горублене, но там определено няма избор, а и както прочетох тук...там не е мястото за пазар ;)Харесах си в mobile.bg тази петичка , но да си призная аз съм от феновето на хонда, които не са много навътре с материята ;) Можете ли да ми кажете нещо повече за въпросната кола. Изглежда доста добре...признавам харесва ми ... напудрена е доста ... но и цената е малко висока за кола 92г. Какво мислите струва ли си ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

поне аз немога да я видя нещо...сори

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Ако е така както го е написал продавача горе-долу това е цената мисля.Ако не те интересува музиката, гумите и алармата,се договори да си ги свали продавача ако иска.Така както е обяснено те са около 1500лв.Добре е да я погледне човек разбиращ от Хонда.Примерно Омбре.Може и някоя скулптура да се окаже,претърпяла удар с товарния влак.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

прецакал се е линка - ако и тук не може да се отвори - десен бутон "copy shortcut" (Internet Explorer) или "copy link location" (Мозила) и paste в нов прозорец, след http:// има едно "http//" дето трябва да се махне и линка се отваря ;) ето:http://www.mobile.bg/cgi-bin/main.cgi?topm...5213&f1=detailsвисоката цена може да идва от това че колата е над 100 к.с., не може да е на инвалид, така че ако в тази цена са сложили ДДС и митото (общо 3802.5 лв. ), и ако наистина колата е запазена, то цената си е ОК според мен ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Anatol

поне аз немога да я видя нещо...сори

<{POST_SNAPBACK}>

Сори има грешка в линка ;)

този линк трябва да бачка вече

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Anatol

Ако колата се окаже читава аз съм готов да скоча в нея ;) 5 серия е много красива!Малко съм притеснен от факте. че е на 13-14 години, а от това което четох в този форум 5ците имат проблеми със гниенето ...естествено е и въпрос на късмет.Емоционално колата адски ми харесва..фен съм, но все пак трябва и малко практично да разсъждавам.А къде се намира сервиза на Омбре ? ако се стигне до преглед на колата да съм подготвен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Офф батка или верно е на късмет ама моята грам...едно петанце...колкото полийка няма ражда..бетон е...просто уникално перфектна е за тези 13-14 години...нямам никви ядове с ръжда...незнам какво е това нещо ръжда ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Здравейте,  ;) от известно време търся да си купя Honda Civic 5 или 6 серия купе 1.4 90коня , за съжаление все пападам на такива, които са регистрирани на инвалид. ;)

Не че нещо, но аз поне незнам за купета 5та, 6та генерации с 1,4 мотори. На 6-та има само 2 мотора 1,6. На 5-та има 1,5 и 1,6. Все по 100 и нещо, до 125 к.с. са. Вероятно не става дума за купе, а за седан или хечбек, при който на 6-та генерация се вграждат и в японската и в английската версия. Всеки си има вкус за това коя генерация си харесва. Както си решиш. Иначе 5-та има малко слаби места относно ръждата - не са болка за умиране - лесно поправими при нужда, за 6-та незнам да има такова нещо като ръжда. Избора си е твой! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Зависи каква кола точно но ако ме питаш мен това е 92 а може да се окаже и 91 края това си било преди цифра време и имай предвид че възможно най-шибания цвят за кола е червения особенно за стара кола тоя цвят гори като хартийка всяко лято ако не се полира става на бледо копие на червено ако я взиамш тази специално огледай да не е пребоядисвана защото аз попадах на такива Но ако имаш 7200 закарай я при Омбре той ще я преслуша ако няма някакви технически проблеми метни се зад волана направи един Тест Драйв, свали му парите на 7 и пазарувай щот верно са много но печелиш: не инвалиден Сивик,125 коня,клима,гуми,джанти,кожа,яка музика и най вече кола която няма да ти изневери никога ако се грижиш за нея, само се замисли че за тия кинти някои тапаци си взимат неква ГТИ и се мислят за велики ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy
TykaКолега щом искаш да дадеш 7200 за нея,защо не се замислиш за тази.Момчето го познавам и колата наистина изглежда така както е на снимката.Те и съклубарите който бяха на последното национално сабиране я знаят но не в завършен вид ;) ,а сега е нацяло готова. Замисли се

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo

Никва кола не се вижда, колега.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Anatol мен колата ме кефи според това което е написано поне ;) 6е гръмне от екстри.Аз ли4но не съм виждал малкия Втек с кожа и клима.Цената верно е малко стряска6та,но не си мисли 4е Втек се намира така лесноМоя съвет е ако ти хареса не сваляй ни6то от колата освен цената.Ако няма6 възможност да иде6 при Омбре и я оглежда6 с някой разбирател задължително пробвай дали Втека ба4ка,... на около 5200-300 РПМ 6е усети6 товарния влак.Пи6и ако я цака6 ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Според мен цената си е бая даже и с екстрите, но пък ако имаш парите важното е да и се радваш и да си доволен ;) Пък и тая снимка съвсем не е достатъчна да добиеш представа. Отиди я виж с някой компетентен и си прецени. Все пак ако е добра по-добре сега да дадеш някой лев повече отколкото на майстори ;) КЪСМЕТ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ако си махне споменатите от Hronos екстри и колата е в час, то цената си е направо добра, но не ми се вярва да се съгласи :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Anatol

Благодаря за съветите :hondarulez: наистина са ми нужни.Смятам да видя колата в понеделник...нещата ще проличат като я видя на живо :worthy:Колкото за цената наистина ще трябва да смъкне малко за да мога да я взема ако е читава естествено. Моля ви дайте ми контакти някви на Омбре :D явно той е Honda Гурото, добре ще е да и метне едно око :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...