Jump to content
Guest HONDA

Кой е най-бърз ?

Recommended Posts

Guest HONDA

Да ви питам...щото не съм запознат с двигателите на всички...да не кажа на никой ;);) абе хорица кой от фенклуба е с наййййй-мощния двигател...кой от нас е най-бърз...въобще кой е върхът тук ??? и незнам...NSX-a брои ли се ? ;):);) ае живи-здрави...естествено да си кажете коне имате във фермата ;) ае хвалете се не бъдете скромни ;)....

Редактирано от HONDA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Лично аз немога да се хваля но ще си го кажа...Хечбег 1.5л 90 кобилки ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Браво бе...не си от най умните днес... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi
;) това не е въпрос за хонда форум а за OPEL ;)) всички хонда са бързи не се сещам за гадна хонда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Victor Публикувано на Вчера, 04:58 PM  

;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

darcosi - гадна Хонда е тая на аватара ти ;) да не дава господ никому такава ;););)

Редактирано от no1else

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

darcosi - гадна Хонда е тая на аватара ти ;) да не дава господ никому такава  ;)  ;)  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Да бе отвратителна е.

Гадно ми е но мойе ли да попитам чия е?

Извинявям се ако засегна някой.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Има една тема ~Кой какво кара~ Разгледай там щото наистина въпросът не е много уместен. Там може да се ориентираш горе долу на кого колко коня е колата, а коя е най-бърза ;););) ами, че то бавни има ли ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

това на аватара ми е резултат като колите стават много бързи(излитат просто :hondarulez: )по добре да има граница те за това от хонда не ги пускат по 500коня защото крилете ще и пречат като се кара градско :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Добре деее..егати хората някой да не попита дали има някой с бърза кола егати...и мога да ви кажа 4е не са кой знае колко бързи...говоря случайно някой да има примерно 200-300 коня под капака..това е бърза кола ...а не 75 коня на газ... :hondarulez: най много някой акорд дето има повечко да е най-добрия...а ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Я са откажи най добре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Добре деее..егати хората някой да не попита дали има някой с бърза кола егати...и мога да ви кажа 4е не са кой знае колко бързи...говоря случайно някой да има примерно 200-300 коня под капака..това е бърза кола ...а не 75 коня на газ... :hondarulez: най много някой акорд дето има повечко да е най-добрия...а ?

<{POST_SNAPBACK}>

и за кво ти е тая бърза кола ??????????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

най-бърза е светлината :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

някой да има примерно 200-300 коня под капака..

<{POST_SNAPBACK}>

Абе незнам дали пот капако са толкоа, ма заран коги си отвадах да варъ кампотите на село на поляната - тадева беа :D

Мъ кът се зАмислъ, Баладатъ както е с една емблема (отзади капако прогни и емблемата сама си падна, дееа :hondarulez: ), неколко ваденки (една е на форому :worthy::P ), турски ремус (пише на него "реВус" - тава а по-новата генерация (9-а подред), да знааш ;) ), хромираните-светещи пръскалки (не са пуснати да светят, затова дигат само с 10 коня вместо с 25...), магнет с дискове, тасове от по-новио мудел (наричан от некои големи капацитети тука у форому още "хонда петичка" :D) и отгорето на всичко врачанската регистрация .... негде към двестатина коня ги докарвам, лааазда :D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Хехе срам ви е някой от другите фенклубове да не разбере 4е вси4ки сме с по 90-100 коня коли ли ?? какво ? срам ви е от хонделите ??? :hondarulez: понек ато пи6ете глупости си пишете конете...мое малко по малко да разбереме...а ако не ви интересува...сметай....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

И светлината не е най-бързата :worthy: Най-бързо е разтройството !!! Усетиш че ти се сере , докат отидеш до кинефа и сфетнеш ламбата и си свършил работата !!!:hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

сигирно има доста хонда 200+най бързата хонда за момента е пловдивското S2000 330whp не са малко :hondarulez: мойта можеше и да е на 2ро място ама за сега имам само двигател B16a2+turbo който е правен за 300+ сериини S2000-та има из България те пак са 240hp, NSX има Type R 200hpлятото ще е по голям списака на 200+ пък що не и S2000 500hp+ :worthy: кой други форуми се хвалият с бързи коли ?? някои БМВ-та мерцедеси който тежът по 2тона или опели и голфове

Редактирано от darcosi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

някой ги е срам за конете, други за разхода, тебе от кво те е срам та си зачекнал толкова тая тема?е, Дарко гледам ти е дал верния отговор сега ше ти е по-спокойно :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

според мен мисълта е най-бърза . :worthy: абе колеги току що прочетох ,че ви е срам от Хондите верно ли е :hondarulez: тва?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

...а не 75 коня на газ... :D

<{POST_SNAPBACK}>

Напрао се засегнах :hondarulez:

<{POST_SNAPBACK}>

....мойте 75 са на бенз...ама...разни орели и фалвета по 90-100 магарета....ми гледат редовно стоповете :worthy::P

....та по темата...и 500 магарета да имаш под капака...ако не знаеш как да ги впрегнеш/щото има и такива/ крайния ефект = много приказки и много смях на пътя.... :D:D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Хехе срам ви е някой от другите фенклубове да не разбере 4е вси4ки сме с по 90-100 коня коли ли ?? какво ? срам ви е от хонделите ???  :worthy: понек ато пи6ете глупости си пишете конете...мое малко по малко да разбереме...а ако не ви интересува...сметай....

<{POST_SNAPBACK}>

:D Все още не съм опрял да се срамувам от това какво материално имам или нямам. Автомобилът е последното нещо с което лично Аз ще тръгна да си "меря пишката" с някой.

Не е важно колко "коне имаш под капака", важно е дали машинката в главата ти все още бачка до толкова, че да осъзнаеш кога се излагаш :hondarulez:

Но най-важното е........................ ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МЛАДИТЕ ДА СЕ ОБИЧАТ :P:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Хехе срам ви е някой от другите фенклубове да не разбере 4е вси4ки сме с по 90-100 коня коли ли ?? какво ? срам ви е от хонделите ???  :D понек ато пи6ете глупости си пишете конете...мое малко по малко да разбереме...а ако не ви интересува...сметай....

<{POST_SNAPBACK}>

:P Все още не съм опрял да се срамувам от това какво материално имам или нямам. Автомобилът е последното нещо с което лично Аз ще тръгна да си "меря пишката" с някой.

Не е важно колко "коне имаш под капака", важно е дали машинката в главата ти все още бачка до толкова, че да осъзнаеш кога се излагаш :hondarulez:

Но най-важното е........................ ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МЛАДИТЕ ДА СЕ ОБИЧАТ :D:P:worthy:

<{POST_SNAPBACK}>

абе немога да ви разбера вас...цц ц уж фенклуб а не се интересувате от двигателите на колите на съколегите...тва е фенклуб за коли не за някви теми като,обичайте се,живейте дълго и щастливо...

нищо де...явно не ви интересува ;) от тука само 1 4овек каза нещо по темата всички други си чешат езиците...темата е друга бе хора..направете си тема " празни приказки" там ще е лудница май... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

абе немога да ви разбера вас...цц ц уж фенклуб а не се интересувате от двигателите на колите на съколегите...тва е фенклуб за коли не за някви теми като,обичайте се,живейте дълго и щастливо...

нищо де...явно не ви интересува  :worthy: от тука само 1 4овек каза нещо по темата всички други си чешат езиците...темата е друга бе хора..направете си тема " празни приказки" там ще е лудница май... :hondarulez:

<{POST_SNAPBACK}>

Да бе и аз тва казвам :D НЕсериозна работа - те го на, само Аз и ти си казахме за колите по колко коня съ, другите мълчат. Абе... странна работа, ма кво да съ праи :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

Не ме е срам, ама кат не знам колко коня е моя хибрид :worthy: и кат глеам няма друг колега от форума да е ползвал моя тунинг на матора :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Aз карам STOCK автомобил....засега, така че няма да се хваля.Обаче да Ви кажа през живота си съм виждал само един NSX наживо, и то беше с чужда регистрация!Има ли наистина такова чудо с български собственик???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

преди 3/4 дена имаше 2 теми по въпроса за nsx :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Ами ОК 1400сс 90HP + K&NПредполагам че, ще спите спокойно :rolleyes: Аре! :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ами D14A1 dual carb 90 катъра, ама сеа с D16Z2 dual carb, нямам идея колко магарета са, ако някой мой да ги сметне, ша почепя :ph34r::rolleyes:;)

Редактирано от joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo

Абе мога ли да ви питам нещо аз като стана дума за мотори и мощности? Някой може ли да ми каже какви са характеристиките на моята кола-ускорение, разход? На двигателя ги знам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Emo:ЩРАКза купе е ама горе-долу ще ти свърши работа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Абе мога ли да ви питам нещо аз като стана дума за мотори и мощности? Някой може ли да ми каже какви са характеристиките на моята кола-ускорение, разход? На двигателя ги знам.

<{POST_SNAPBACK}>

Tвоята (ЕJ6-ца) е с характеристики някъде между EJ9 (с D14A4 1.4 - 90 коня) и EK3-ка (с D15Z6 - 1.5 114 коня), т.е. макс. скор. около 180км/ч, уск. 0-100 км/ч - около 10 секунди и половина ако си с 5 степненна мехн. трансмисия. За разход е малко трудно да се каже, тъй като по-горе споменатите мотори, по пътя на логиката 1.4 литровия трябва да е по-икономичен от 1.5, но всъщност е обратното :rolleyes: , тъй като 1.5 (D15Z6) е SOHC VTEC и се слави като един от най-добрите мотори на хонда по отношение КПД динамични характериситки/разход. Примерно, D14A4 му дават среден разход 6.6 литра/100км, на D15Z6 му дават 5.8... Твоята (Сивик EJ6 s D16Y7 - 105 коня) е трудно да се каже колко е, но със сигурност е най-лаком от горе споменатите два мотора, тъй като е с най-висока кубатура, няма VTEC система (което както видяхме може да е предимство при консумацията на гориво ;) ), така че... Но едва ли е с повече от литър спрямо разхода който прави Сивик Ej9 с D14A4 мотор.

Абе както се казва - карай да върви и не му мисли :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

ми аз бях с d15z6 около 6.5-7 гори(ся братчеда я кара)добра динамика ама в ниските мноо се чуди.след 3200-3500 оборота е дзердигал съм 205-210 км(ч с оригинални джанти и нови гумиот 0-100 ми се струва че повече дава отколкото е дал adh-honda около 12 (не е точномерено) но е чудесен компромис между разход и тяга :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo

Благодаря ви за отговорите колеги. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bvo

Мое мнение е, че не е най-важното колко си бърз, понеже на пътя много на малко места се вдига макс. скорост!!! Много обаче важно е каква динамика има автомобила който караш. Както всички знаем ХОНДА се славят именно с това - много добра динамика ( дори при моя автомобил - 75 кончета)!!!Много съм доволен от колата си, защото максималния въртящ момент го достига на 3000 оборота в минута, което е почти като на дизел!!! За справка: LINKКолко са европейските автомобилчета дето на 3000 оборота са си в макс. въртящ момент, а??? А именно той е важния, защото конете се достигат чак след 6000 + оборота, а рядко караме на такива обороти, нали???!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...