JDM as Fuck 15 #81 Отговорено 13 Май, 2012 Ами за мен може доста да се поспори между 5тата и 6тата защото 4тата вече е морално остаряла и ако ми ги сложите и 3те модела една до друга със сигорност 4тата няма да я погледна но това си е лично мое мнение . Аз преди да имах 6тата Генерация за мен колата беше ето тъка ПРЕДНИЦА ОТ 5та генерация и задница от 6тата ;д А някои по горе беше казал че във vw няма значение какво караш там еми вчера ме изоми 1 случка седим си с 1 от моя клас на кауфланд на паркинга той кара голф 2 ка малко тунинг и доиде 1 мои познат с голф и веднага почнаха тема и на мен ми стана мн тъпо после вечерта бяхме над 20 коли и само се обсъждаха голфове и мен толкова ми писна да слушам за голф 2 ки и казах момчета дай те да си говорим за коли за нещо японско погледнаха ме и си продължиха да си се водат теми за голфове ... Като се видат 2ма с голфове веднага ще си заформят раговор макар и непознати ... ;д Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shadow_rr 0 #82 Отговорено 3 Юли, 2012 каква и да вземе момчето няма да збарка 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nightmare01 1 #83 Отговорено 7 Юли, 2012 5-та генерация това е истината, не можем да си изкривим душата, каквото и да пишем тук 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AleCS 4 #84 Отговорено 26 Юни, 2014 Карам 5 хеч, кефи ме много от малък, но на 4 хеч май се кефа повече, красив куб е има типично ядосана хондовска визия, която пленява сърцата на феновете 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stef@n 15 #85 Отговорено 19 Юли, 2014 И 4 и 5 и 6 генерация хечбек ме кефят много, след това 7 и т.н. генерации имат ужасен дизайн, нек'ви като миниванове. Лично аз не харесвам купета 5 и 6 генерация, не знам защо ама за мен Civic трябва да е хечбек, както Pasat трябва да е комби Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aannggeell 0 #86 Отговорено 20 Юли, 2014 8 генерация хечбек 2,2 i-ctdi 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Goldie 11 #87 Отговорено 20 Юли, 2014 Любимата от изброените ми е 5 серия. Но и 1-ва и 2 -ра генерация не са за подценяване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове