Guest jamie #1 Публикувано 13 Април, 2004 Вчера на отсечката след Ябланица в посока Велико Търново се разминах със стар Джаз но ТУРБО модела (познава се лесно по издутия капак) !Колата беше лилавка, не видях регистрацията - не знам дори в кой град е !ПП: Не знаех че може да се срещне в Европа изобщо този модел...а сега го срещнах в България ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #2 Отговорено 13 Април, 2004 Виждал съм такъв екземпляр във Варна и то беше именно някакъв такъв - тъмно лилав или черен на цвят. Колата беше с ДЕСЕН волан, т.е. докарана от Япония (те само и за Японския пазар са правени тия машини с ТУРБО-то и то НЕ под името "JAZZ", ами "City"). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Jp- #3 Отговорено 13 Април, 2004 Аз в неделя видях един такъв Jazz TURBO с десен волан. Седи на една поляна в младост, май не е в двежение Ама ако му се занимава на човек да вложи пари и да го стегне си е мания... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #4 Отговорено 13 Април, 2004 А АДХ имаш ли информация на кои точно се слагали турбо.Щото ние на времето имахме Джазз-ка с десен волан,климатик,вътре хладилник за три бири и печка за 2 сандвича да си стоплиш Щото ако е имало и турбо ще се насера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #5 Отговорено 13 Април, 2004 Миро земи го и го разплачи тоя крематор с тва Уно нещасно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #6 Отговорено 13 Април, 2004 А АДХ имаш ли информация на кои точно се слагали турбо.Щото ние на времето имахме Джазз-ка с десен волан,климатик,вътре хладилник за три бири и печка за 2 сандвича да си стоплиш Щото ако е имало и турбо ще се насера Е щом вашата е била с ДЕСЕН волан значи НЕ Е била дори и JAZZ, ами е била "CITY", както вече казах А дали е била ТУРБО - то се познава по спойлера на предния капак, по-раздутите калници, брони и т.н., но и самия модел си се е казвал "CITY TURBO", така че... Впрочем: имало е ДВЕ версий с ТУРБО-та, като втората се е наричанала "CITY TURBO II" и е била с 10 конски сили по-мощна спрямо другата ТУРБО версия. Ето и снимки за по-лесно: CITY CITY TURBO - 100 конски сили CITY TURBO II - 110 конски сили А пък този сладур е... ...CITY CABRIOLET Язък че тези УНИКАЛНИ машини са предлагани единствено и само за ЯПония , а за ЕВРОПА се е предлагал САМО обикновената версия с атмосферен мотор, при това този модел за ЕВРОПА е предлаган чак от 1984-а година - вече като остарял модел ! При положение че в ЯПония се е бил появил още през 1981-а А за тези които НЕзнаят защо един и същ автомобил е наричан в Япония под името CITY, а за ЕВРОПА под името JAZZ - това "преименуване" на модела за ЕВРОПА се е наложило, по простата причина че по същото време в ЕВРОПА се е предлагал модел на ОПЕЛ под името "Kadett (или пък беше КОРСА ?! Не помня вече) CITY" - някаква си разновидност и по този повод на Японците им е било един вид забранено да използват това име и в ЕВРОПА, където вече съществувал автомобил с подобно име. Затова Японците специално за ЕВРОПЕЙСКИЯ пазар преименували модела на JAZZ , благодарения на........OPEL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #7 Отговорено 13 Април, 2004 Eгати да си имал кола пък да не знаеш как се казва....голем смях . А тези в бг са я приеминували джазз...Не знам хора но се повече ми се иска да си я откупим тази колица и да ви кажа не знам дали не е и турбо , просто не си спомням Колко струва джазз на тези години ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamie #8 Отговорено 16 Април, 2004 Аз в неделя видях един такъв Jazz TURBO с десен волан. Седи на една поляна в младост, май не е в двежение Ама ако му се занимава на човек да вложи пари и да го стегне си е мания... Координати на колата - да я намеря ?Както се сещаш - и да нямаш пари - като имаш още една такава - лесно се стяга :-))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #9 Отговорено 25 Май, 2004 (Редактирано) Преди 7-8 години имах познат има6е Джаз Турбо 2.Голям самолет е тва нешто.Десен волан.А за Honda Beet-660 Турбо ,някой чувал ли е.Поръчах си на един дето вкарва мотори от Япония да ми докара но нищо не направи.Само за Англия и Япония се прави.вижте я тук.http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...bayphotohosting Редактирано 25 Май, 2004 от Hronos Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest poliqka #10 Отговорено 9 Април, 2006 има една такава в чепеларе тази с 100 те кончета и хладилник за 3-4 бири с десен волан бяла и дори може да се купи евтино понеже са и скапали турбото и пуши не върви и гори много но може би може да се оправипс. и аз имах джаз но не знаех защо са кръстили модела така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #11 Отговорено 10 Април, 2006 Във Варна има такава черна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest alberrto #12 Отговорено 13 Април, 2006 Eгати да си имал кола пък да не знаеш как се казва....голем смях . А тези в бг са я приеминували джазз...Не знам хора но се повече ми се иска да си я откупим тази колица и да ви кажа не знам дали не е и турбо , просто не си спомням Колко струва джазз на тези години ? <{POST_SNAPBACK}> Ало специалистите Моята ми излезе кам 6000 лева и едоста по бърза от сериината siti turbo,така че ако има ентусиасти да се обадят.Тепърва започвам да точа мотора.Ако накои иска да се пробва да заповяда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #13 Отговорено 14 Април, 2006 Eгати да си имал кола пък да не знаеш как се казва....голем смях . А тези в бг са я приеминували джазз...Не знам хора но се повече ми се иска да си я откупим тази колица и да ви кажа не знам дали не е и турбо , просто не си спомням Колко струва джазз на тези години ? <{POST_SNAPBACK}> Ало специалистите Моята ми излезе кам 6000 лева и едоста по бърза от сериината siti turbo,така че ако има ентусиасти да се обадят.Тепърва започвам да точа мотора.Ако накои иска да се пробва да заповяда <{POST_SNAPBACK}> Да не е тази твойта? http://free.bol.bg/thedeviltwin/HondaMeeti...26/PICT3643.JPG http://free.bol.bg/thedeviltwin/HondaMeeti...26/PICT3673.JPG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #14 Отговорено 14 Април, 2006 беше на калояново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tinki #15 Отговорено 15 Април, 2006 ахххххх хубавица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ludemir #16 Отговорено 16 Април, 2006 във варна наистина има джаз турбо.притежятелят е автомайстор.сервиза се намира до жп гарата отзад омв. ито .става вапрос за самолет наистина.не я продава питал съм го.перфектно състояние. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest alberrto #17 Отговорено 17 Април, 2006 Тази е, 6 амортесиора,срортни прожини,ел.седалки, ЕТ мотор и куп други екстри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове