Jump to content
Guest joro_bul

скоростна кутия

Recommended Posts

Guest joro_bul

колеги смятам да свърша една глупост :) - тъйкато сивика издъхва след 130/140км/ч смятам да сменя зъбните колела на 4 и 5-та скорост. :lol: кво ша кажите има ли логика в идеята ми или само ша си изгубя времето. пък и все още нямам идея кви да са зъбчатките и от каква кола да ги взема??? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

че карай на 3та ако ти е дълга 4татате 3та 4та и 5та са доста на близко и можеш да си избираш на какви точно обороти да карашна мен пък между 2ра и 3та ми е голяма разликата, ама не бих отворил скоростите за товапо-скоро си дай париците да повишиш мощността, от там ще ти дойде по-висока макс.скорост

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

аз скоростната кутия я имам в гаража, та за тва смятам да я разглобя и да пробвам да направя нещо с 4 и 5-та. а д16 си има достатъчно мошост на тоз етап, като правя сравнение със стария ми д14. :lol: - някой да има подробен чертеж на скоростна кутия, та да вида кво моа да измисля/ с предавателните числа/, че тряа да се смята малко!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

Значи ако искаш да си поиграеш малко има една програмка CarTest се казва. Въвеждаш данните на колата - тегло, предавателни числа , максимална мощност, redline, т.н. и гледаш как ще се отрази на ускорението, скоростта, .... Сега знам, че сигурно не е много точна, но все пак върши някаква работа. Ето и линка: http://www.vtec.ru/files/CarTest2000.rar.

Значи за да се подкара триабва Java Runtime 1.3.. !! (1.5 не става), ама това го пише в някое тхт в архива.

Редактирано от lz2lps

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...