Jump to content
Guest dragorip

ЗА HONDA SHUTTLE

Recommended Posts

Guest dragorip

ЗДРАВЕЙТЕ МОМЧЕТА ПИША ВИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ НО ЧЕТОХ ДОСТА ОТ ВАШИТЕ МНЕНИАИНТЕРЕСУВАМ СЕ КАК МОЖЕЛО ДА С ИЗКЛЮЧИ ЧЕТВОРКАТА НА honda shutlle

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ОТГОВОРА.ИМА ЛИ ОБАЧЕ НЯКАКВА ОПАСНОСТ ДА СЕ ПРЕЦАКА НЕЩО КАТА ИЗКЛЮЧА ОТ ТАМ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Няма опасност,нищо не се прецаква,но няма и смисъл да си изкл.задния мост.Тя колата си е Real Time,освен ако твоята не е Full Time,има и такива макар че са голяма рядкост.Има даже и модел който е само с предно приводно задвижване но и това е голяма рядкост.Преди доста време го дискутирахме тоя въпрос в една тема.От моя опит.Имал съм 2 Шатъла,и на 2-та съм го изключвал за кратък период лятно време и не откривам плюсове.Нито разхода ми се е променял нито динамиката.Само дето нямам 4х4 ако ми затрябва в някоя кал и като потегляш можеш да въртиш гумите.Аз мисля че не е нужно да се изключва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

И според мене няма никаква нужда да си изключваш 4Х4-то.Кефи му се и толкова. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Няма опасност,нищо не се прецаква,но няма и смисъл да си изкл.задния мост.

Тя колата си е Real Time,освен ако твоята не е Full Time,има и такива макар че са голяма рядкост.Има даже и модел който е само с предно приводно задвижване но и това е голяма рядкост.

Преди доста време го дискутирахме тоя въпрос в една тема.

От моя опит.Имал съм 2 Шатъла,и на 2-та съм го изключвал за кратък период лятно време и не откривам плюсове.Нито разхода ми се е променял нито динамиката.Само дето нямам 4х4 ако ми затрябва в някоя кал и като потегляш можеш да въртиш гумите.

Аз мисля че не е нужно да се изключва.

<{POST_SNAPBACK}>

Не вярвах и мислих и аз ,че има разлика , но карам вече 6000 км. с включен заден мост и разлика наистина почти не откривам , може би единствената че като и дам яко газ не ми върти предните гуми до неознаваемост , а си поема и се изстрелва :D Хронос исках да те питам с какви гуми си карал Шътъл-а ти :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Тя колата си е Real Time,освен ако твоята не е Full Time,има и такива макар че са голяма рядкост.Има даже и модел който е само с предно приводно задвижване но и това е голяма рядкост.

От моя опит.Имал съм 2 Шатъла,и на 2-та съм го изключвал за кратък период лятно време и не откривам плюсове.Нито разхода ми се е променял нито динамиката.Само дето нямам 4х4 ако ми затрябва в някоя кал и като потегляш можеш да въртиш гумите.

<{POST_SNAPBACK}>

Не вярвах и мислих и аз ,че има разлика , но карам вече 6000 км. с включен заден мост и разлика наистина почти не откривам , може би единствената че като и дам яко газ не ми върти предните гуми до неознаваемост , а си поема и се изстрелва :D Хронос исках да те питам с какви гуми си карал Шътъл-а ти :(

<{POST_SNAPBACK}>

с тези дето ти ги дадох, 175/65-14

sorry че се намесвам ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

<{POST_SNAPBACK}>

Не вярвах и мислих и аз ,че има разлика , но карам вече 6000 км. с включен заден мост и разлика наистина почти не откривам , може би единствената че като и дам яко газ не ми върти предните гуми до неознаваемост , а си поема и се изстрелва :) Хронос исках да те питам с какви гуми си карал Шътъл-а ти :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

с тези дето ти ги дадох, 175/65-14

sorry че се намесвам ...

<{POST_SNAPBACK}>

Е на мене гуми не си ми давал , а само джанти :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ Real Time И Full TimeИ КАК ДА РАЗБЕРА ТОВА

Редактирано от dragorip

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Първия ми Шатъл си беше с 14" и на стикера на задната врата си пишеше 14"Докато втория Шатъл го взех с 13" много ми беше чудно тъй като бяха абсолютно еднакви и като оборудване и год.на производство.На стикера на вратата му си пишеше 13"А тия джанти бяха от втория шатъл.За гумите Иво ти каза.

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ Real Time И Full TimeИ КАК ДА РАЗБЕРА ТОВА

Реал тайм е само когато има нужда,докато Фул тайм е през цялото време да е зацепен задният мост или Нон-стоп си 4х4.Отстрани на лайсните на задните врати си пише по принцип.Ако са пребоядисвани и нямат надписи погледни шофьорският сенник,там също трябва да пише.Ако и това не помогне ти трябва канал и да погледнеш по средата кардана дали е прекъснат от едно тумбесто устройство което се казва Виско-муфа,или Виско-Съединител.Ако го имаш си Реал тайм,ако го нямаш си Фулл.през цялото време.Само да не се окаже че си само с предно. :):lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

Първия ми Шатъл си беше с 14" и на стикера на задната врата си пишеше 14"

Докато втория Шатъл го взех с 13" много ми беше чудно тъй като бяха абсолютно еднакви и като оборудване и год.на производство.На стикера на вратата му си пишеше 13"

А тия джанти бяха от втория шатъл.За гумите Иво ти каза.

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ Real Time И Full Time

И КАК ДА РАЗБЕРА ТОВА

Реал тайм е само когато има нужда,докато Фул тайм е през цялото време да е зацепен задният мост или Нон-стоп си 4х4.

Отстрани на лайсните на задните врати си пише по принцип.Ако са пребоядисвани и нямат надписи погледни шофьорският сенник,там също трябва да пише.Ако и това не помогне ти трябва канал и да погледнеш по средата кардана дали е прекъснат от едно тумбесто устройство което се казва Виско-муфа,или Виско-Съединител.Ако го имаш си Реал тайм,ако го нямаш си Фулл.през цялото време.

Само да не се окаже че си само с предно. ;);)

<{POST_SNAPBACK}>

На моя шатъл на вратата пише размер и за 14'' и за 13''

като височината само я дават различна ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

МОМЧЕТА БЛАГОДАРЯ ЗА ИЗЧЕРПАТЕЛНИТЕ ОТГОВОРИ.КОЛАТА Е Реал тайм .СЕГА СИ Я ЗАКУПИХ И СУМ МНОГО ДОВОЛЕН(13.01.2006)ИМАМ ОБАЧЕ ДРУГ ВЪПРОС ЗАЩО МИ СВЕТВА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ЛАМПАТА НА ИНЖЕКЦИОНА(САМО НА БЕНЗИН Е)И КАТО ОГАСЯ И ЗАПАЛЯ ПАК СЕ ОПРАВЯ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Оранжева ли е лампата ти, която светва ? Ако е оранжева значи имаш обогатена смес !!! най-вероятно , или иначе най-хубаво да отидеш на стенд специализиран и те ще ти кажат !!! Или иначе на мене така ми светваше лампата като се натпвари повече колата ( на баир с 80 на 5-та примерно ) и реших да си измия двигателя и проблема изчезна ( самия кош !!! ) но гледай да отидеш на място където е изпробвано , не някоя си автомивка !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Компютъра има един светодиод на него и когато дадеш на контак ти мигва толкова пъти който номер е грешката която е регистрирал.Според броя на миганията се определя и диагнозата.Отпред в коша имаш бушони,извади за около1 мин. бушона на който пише HAZRT така се нулира компютъра.Ако пак ти светне оранжевата лампа на таблото виж коя грешка ти изкарва светодиода на компютъра.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

ТОЧНО НА БАИРИ МИ ГО НАПРАВИ 2 ПЪТИ БЯХ НАИСТЕНА НА 5таНО КАКВО ДА ПОМОГНЕ ИЗМИВАНЕТО.КОЛКОТО КОЛКО ПЪТИ МИ СВЕТВА КОМПЮТЪРА ЩЕ СЕ ЗАГЛЕДАМ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

АБЕ ЗНАМ ЧЕ СИГУРНО ТОЯ ВЪПРОС Е ЗАДАВАН МНОГО ПЪТИ НО И АЗ ЩЕ ПОПИТАМ КОЛКО ТРЯБВА ДА ГОРИ ТАЗИ КОЛИЦА1600КУБ.115КОНЯ.

Редактирано от dragorip

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Между 8.5 и 10.5 л./100км-БензинЗависи как я карашПри Шатъла почти няма разлика в разхода в града и извънградско. от 0.5-1 л.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

А СКАКВО МАСЛО ДА ГО КАРАМ ДОСЕГА СА ГО КАРАЛИ С ВОЛВОЛИН АМАКОЛКО НА КОЛКО Е НЕЗНАМ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

А СКАКВО МАСЛО ДА ГО КАРАМ ДОСЕГА СА ГО КАРАЛИ С ВОЛВОЛИН АМАКОЛКО НА КОЛКО Е НЕЗНАМ

<{POST_SNAPBACK}>

Питай Дечко :angry: нали той я продаваше :unsure: Ако си състезател и не ти се иска и внуците да карат колата ти сипвай 10/40 полусинтетика и доливай от време на време ( ако ти гори масло ) :cool: Аз понеже ми гори масло шътъл-а и сипвам 20/50 минерално с добавка на Лики Моли(с молибден ) и съм доволен да съм долял 1л най-много !!! Или иначе разхода е там някъде :cool: В софииски градски условия , последно измерен разход 60 лв бензин 350 км :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

А КАКВА МАРКА ДА Е . В СМИСЪЛ КОЯ МАРКА ПАСВА НАЙ ДОБРЕ ЗА ХОНДИЧКАТА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

А КАКВА МАРКА ДА Е . В СМИСЪЛ КОЯ МАРКА ПАСВА НАЙ ДОБРЕ ЗА ХОНДИЧКАТА

<{POST_SNAPBACK}>

Валволин е добра марка , Мобил1 също :lol: Мотул 4100 6100 сериите :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

АБЕ МОМЧЕТА НЯКАДЕ ЧЕТОХ ЗА ЕДНИ ЛЕПЕНКИ НА ФОРУМА КАК СТАВА С ПОРЪЧКАТА ЗА ТАКАВА ЛЕПЕНКА ЩЕ МИ СЕ ДА СИ СЛОЖА ЕДНА ТАКАВА АМА ПО ГОЛЯМА НА ЗАДНОТО СТЪКЛО НЕКА СЕ ВИЖДА ЧЕ ИМА МАНЯЦИ НА ХОНДА :blink::):):);););):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

ХОРА ИНТЕРЕСНО МИ Е ДАЛИ ПРЕДНИЯ КАПАК НА ШАТАЛА МОГА ДА ГО СМЕНЯ С ДРУГ. ПО ТОЧНО ИМА ЕДНИ ЗАОСТРЕНИ И КРИАТ ФАРОВЕТЕ.МНОГО МЕ КЕФЯТ.И НЯКОЙ АКО ДАДЕ ИДЕА КАК ДА СИ НАПРАВЯ ХОНДИЧКАТА ПО ЯКА В МОЦУНАТА ДА КАЖЕ.НО НЕКА СЕ ИМА В ПРЕДВИД ЧЕ НЕ РАЗПОЛАГАМ С МНОГО СРЕДСТВА ДА НЕ КАЗВАМ С НИКАКВИ :P;):cool::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

ХОРА ИМАМ ПРОБЛЕМ С КЛЮЧА ЗА КЪСИ ДЪЛГИ НЕ ЩРАКА ХУБАВО А ПОНЯКОГА ИЗБЩО НЕ ИСКА НЯКОИ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ КОЛКО ПАРИ СТРУВА И ОТ КАДЕ МОГА ДА СИ ВЗЕМА НА СТАРО :censored:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ПО ТИХО БРЕ!!!:) 1. Писането с големи букви се приема за "викане", или натякване :( 2. Виждам, че въпросите ти напират неудържими като разстройство, но всичките си имат вече отговорите във форума, просто използвай търсачката и почети няколко дни, после ще си лафим, всеки е развълнуван като си купи любимата марка и въпросите са много, но не може на всички да отговаряме по няколко пъти едно и също ;):lol: Части търси във в. Автопазар, излиза всяка събота, ако намериш, но е в друг град, ще ти я пратят с куриерска фирма с наложен платеж. :censored:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

благодаря ти а за главните букви не го знаех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...