Guest radio_manbg #1 Публикувано 10 Януари, 2006 лелеле какво сътворих .... само за бесене съмhttp://forums.hondabg.com/index.php?act=mo...cmd=si&img=1042 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #2 Отговорено 10 Януари, 2006 (Редактирано) лелеле какво сътворих .... само за бесене съм http://forums.hondabg.com/index.php?act=mo...cmd=si&img=1042 <{POST_SNAPBACK}> това отдолу дула на картечници ли са? Редактирано 10 Януари, 2006 от greenwather Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #3 Отговорено 10 Януари, 2006 Да те направим Гуру на Photoshop-a! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #4 Отговорено 10 Януари, 2006 да оставим маитапа малко настрана...в момента колата е в сервиз и ще се прави цялостно боядисване с малки промени по боята...същата вранжева като номер на боята но с малко повече жълта перла(евентуално)другото е че до седмица ще се купат фаровете и халогените огледалата , праговете , преден и заден лип(последните две ще се купуват) ще бъдат боядисани в черно плюс двете ленти през цялото купе : демек от лип до лип.става въпрос за хубаво боядисване и да се надяваме че до месец два ще сам готов и с другият капак с въздохосборите ако разбирасе успея да намеря капак и намеря кой да го направи добре дотогава ....... та в общи линий да сложим два месеца и ще има RENEW вранжева хонда...п.п Моля ако някой е кадърен с фотошоп да се пробва в/у нея да придобия представа за кво ще става на въпрос .......... ще съм благодарен и бирата ще е от мен.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #5 Отговорено 10 Януари, 2006 жена ми каза че на твоята кола няма да и отиват ленти през цялото купе така ,че утре ще ви срешна да се доразберете за идеи в тунинга Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #6 Отговорено 10 Януари, 2006 жена ми каза че на твоята кола няма да и отиват ленти през цялото купе така ,че утре ще ви срешна да се доразберете за идеи в тунинга <{POST_SNAPBACK}> съгласен съм напълно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #7 Отговорено 12 Януари, 2006 лелеле какво сътворих .... само за бесене съме то аз сигурно не бих го направил по хубаво важно е след ремонтчето да стане яка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #8 Отговорено 13 Януари, 2006 вече се работи по въпроса но ще видим какво и що ще излезе накрая...то кря е доста относително понятие като се има на предвид какво ми се върти в главата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #9 Отговорено 13 Януари, 2006 вече се работи по въпроса но ще видим какво и що ще излезе накрая... то кря е доста относително понятие като се има на предвид какво ми се върти в главата... <{POST_SNAPBACK}> Ясно в главата ти е ТЕРО РЕРО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове