ti6000 0 #1 Публикувано 23 Декември, 2009 Проблемът е когато натиснеш ръчката за чистачките да изчистят стаклото те се пускат(предните и задната) но течност не пръска от праскалките и не се чува моторчето да брамчи.Интересува ме дали има реле или бушон свързани с него или е изгоряло самото то, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 23 Декември, 2009 ем трябва да има реле и бушон. подай му директен + да видиш бачка ли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #3 Отговорено 23 Декември, 2009 (Редактирано) Ако си бил с водица в казанчето приятелю, нормално е да замръзне освен водата и моторчето.Аз тия дни брах ядове точно с въпросното моторче.Не съобразих че съм още с чешмяна вода, и оп на сутринта лед,скреж мазало-няма ни звук от мотор, ни пръскалки ни нищо.Фрас вряла вода до козирката...нищо не стана и го зарязах.На другата сутрин врялата вода беше изцяло на лед и не можеше да се отвори даже капачето на казанчето.А си е ш.бано щото в тия калища без пръскалки си е нек'къв куест.Разкопчах подкалника и видях въпросното моторче с 3 пръста лед върху него-оставаше и да проработи.Взех пистолет за горещ въздух и О ЧУДО-моторчето забръмча и пръсна така желаната течност по стъклото .Препоръката ми е да си видиш дали не е замръзнало преди да му проверяваш тоците П.П.Въпреки че днес би трябвало да е отмръзнало ако е било на лед... Редактирано 23 Декември, 2009 от Wish Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове