Jump to content
Guest CHIPSI

Не мога да повярвам

Recommended Posts

Guest CHIPSI

До сега си мислех , че мойта стара баба EW2 върви , а всъщност едната клапа на карбуратора-по-голямата въобще не е работела.Като побългарихме малко карбуратора така , че да работи вече и втората клапа , : ТЕЛЕВИЗОРА ИЗЛЕТЯЯЯЯ....... не мога да повярвам как се изпъва този стар кокъл - като младо яренце :(:) не се държи направо лелеее.......Много съм радостен и доволен пак да преоткрия HONDA-та и побързах да споделя с феновете на най-добрата марка :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Очакваме леко захлаждане на ентусиазма след неминуемото следващо посещение на бензиностанция. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Браво колега :( Винаги съм се радвал да чуя и да видя летящи телевизорчета по улиците :):P А сега ако не е тайна и да питам в какво се изразяваше запушването на клапата , че кой знае може и моето телевизорче ев2-ка да има подобен проблем :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CHIPSI

Браво колега :( Винаги съм се радвал да чуя и да видя летящи телевизорчета по улиците  :P  :P  А сега ако не е тайна и да питам в какво се изразяваше запушването на клапата , че кой знае може и моето телевизорче ев2-ка да има подобен проблем :)

<{POST_SNAPBACK}>

Sorry za latinicata ama sum na drugo PC

Zna4i vtorata klapa otvaria posredstvom edno marku4e , koeto pravi vakum i ot vakuma se durpa edno lost4e , koeto osvobojdava vtorata klapa......

Sega az go pozakrivih tova lost4e taka , 4e klapata da e osvobodena neprekusnato.Vsu6nost v momenta rabotiat i dvete klapi non-stop....... :(

Kakto kazva Victor sigurno 6te har4i iako ama sega 6te proveria kolko

ako har4i prekaleno mnogo pak 6te si q zatvoria ama pone 6te se nakefia malko.

ne znam za6to ne mi otvaria kakto si e normalno. ima niakakuv problem.po princip vtorata klapa se otvaria po-kusno pri pove4e gas i naprejenie i togava puska pove4e gorivo i taka vurvi pove4e kolata.ako niakoi moje da mi kaje kakuv e problema , 4e ne otvaria 6te sum mnogo blagodaren :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

ТЕЛЕВИЗОРА ИЗЛЕТЯЯЯЯ....... 

<{POST_SNAPBACK}>

Как? Като в рекламата на Еврофутбол ли? :(:):(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Най-вероятно имаш запушване някъде по трасето и вакума не стига,за да отвори клапата.Другия вариант е клапата да се мърда много трудно(замърсени носещи връзки) и силата на вакума да не е достатъчна да я отвори(или пък я отваря,но малко).Имал съм същия проблем преди и го реших като разглобих целия карбуратор,почистих го и сглобка наново.Т.е. моя проблем беше в самия карбуратор-нямаше достатъчно силен вакум.Може да ти е нацепено маркучето някъде(не е задължително да се вижда) и оттам да изпуска.Най-добре да ти я види някой,защото причини много.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CHIPSI

Най-вероятно имаш запушване някъде по трасето и вакума не стига,за да отвори клапата.

Другия вариант е клапата да се мърда много трудно(замърсени носещи връзки) и

силата на вакума да не е достатъчна да я отвори(или пък я отваря,но малко).

Имал съм същия проблем преди и го реших като разглобих целия карбуратор,почистих го и сглобка наново.

Т.е. моя проблем беше в самия карбуратор-нямаше достатъчно силен вакум.

Може да ти е нацепено маркучето някъде(не е задължително да се вижда) и

оттам да изпуска.Най-добре да ти я види някой,защото причини много.

<{POST_SNAPBACK}>

Ot karburatora - ot kadeto triabva da stane vakuma kum lost4eto , prosto ni6to ne stava t.e. ne pravi vakum........... :( kolkoto i gas da i davam vob6te ne iska da zasmu4e ot samata pi6ka na karburatora kadeto se vkarva marku4eto

Sega vurvi mnogo , oba4e vtorata klapa se otvaria mehani4no posredstvom natiskaneto na pedala

6te otida do OMBRE tia dni

BLAGODARIA :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CHIPSI

ходих до OMBRE .каза , че трябва да настроиме карбуратора и ще почне да смуче :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venan

Здрасти!!! Интересува ме нали кара6 телевизор да те питам доколко си доволен ,тъй като мисля да си купувам ама още се чудя та да ми какжеш за твоите наблюдения за тази кола? 10x

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CHIPSI

Здрасти!!! Интересува ме нали кара6 телевизор да те питам доколко си доволен ,тъй като мисля да си купувам ама още се чудя та да ми какжеш за твоите наблюдения за тази кола? 10x

<{POST_SNAPBACK}>

Много съм доволен.За кола на 19 години никоя друга няма да е толкова здрава.Това е първата ми хонда и вече съм пристрастен започнал съм да мисля вече за друга по-яка.Моя телевизор е EW2 , 1.5 , 12V , 87hp карбуратор.

Съветвам те да си купиш телевизор - инжекцион.Малко по-мощни са и малко по-икономични.Води се EW4 - ако не се лъжа.И не е "GL" a "SI"........ :)

Взимай телевизора да видиш за какво става въпрос......и като се зарибиш на HONDA пиши да кажеш КАК Е :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

<{POST_SNAPBACK}>

на тази възраст страдат от опелови болежки - стават все по-леки всеки ден

иначе желязото им е като френско вино - колкото повече старее, толкова по-здраво става

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CHIPSI

<{POST_SNAPBACK}>

на тази възраст страдат от опелови болежки - стават все по-леки всеки ден

иначе желязото им е като френско вино - колкото повече старее, толкова по-здраво става

<{POST_SNAPBACK}>

Da......moia e oleknal dosta ama 6te si mu vurna kilogramite skoro :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venan

Ами ОК.Ако го взема ще ти кажа моите виждания за колата.Тъкмо ако имам и някакви други въпроси!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...