Jump to content
Guest no1else

Здравейте колеги :)

Recommended Posts

Guest no1else

Здравейте колеги ;) От 2-3 месеца съм горд собственик на това бебче:http://server1.pictiger.com/img/11620/free-hosted-image.jpg/http://server1.pictiger.com/img/11622/free-hosted-image.jpg/Препоръчаха ми този форум...да отправя молба за помощ :cool:Значи колцата е от 1 година в Бг, вкарана е от Холандия. Делкото и е сменено с чисто ново (разбрах че там са всичките електроники) Колата е 93год по талон, 1.6л мотор. Дават я 90-92 коня. Имам проблеми като на колегата sufix, а именно когато е топла колата и я угася не иска да запали веднага а трябва да поизчакам малко 1-2мин. Сложих и газова уредба (не ме убивайте с камъни моля :D ) и тези проблеми с паленето топла изчезнаха, но когато я карам пак на бензин отново го прави ? В темата на Суфикс не видях да е писано как е решен проблема...за това питам и тук. Освен това имам и няколко ламерски въпроса към вас:1 Коя генерация се води Хондата ми ?2 Двигателя и Д15Б2 ли е ...или трябва да ви дам номера му за да кажете ?3 Разхода и е 9.5 литра смесен (бензин) и бута масло (около 1л за 1600км ) съжелявам но още не съм и мерил компресия :cool: Казаха ми маслообирачи ма май ще излезнат сегменти ;) От Русе съм...някакъв свестен магазин за японски авточасти някои да препоръча ? 4 Суфикс как реши проблема с паленето бе батка ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

матора е 1,5 и е 90 коня а за паленето си погледни главното реле - main relay :cool: - най-добре е да скочиш в Софето до Омбре, за да види кво става с маслото :cool:

Редактирано от joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sofix

здравей братле какво да ти кажа .. не пали и това е днес го разглобих това реле и имаше нагорял колофон около едната спойка и жичкадйията каза че за да е станало това вътре в самото реле нещо не е както требе.почисти го без никаква промяна.днес ще я нося на доктор колицата и ще видим. гледа колата ти е с русенска регистрация.всяка седмица съм в русе и може да се чуем и да го измислим. айде успех и ако се справиш с проблема преди мен пиши :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

Според мене проблема не е в това реле. Ако е там винаги ще отказва да пали когато е топла. А вече имам около 3000км минати на ГАЗ и нямам никакви грижи. На два пъти на дълъг път свършва газта и минавах на бензин. Когато спрях след като я бях карал на бензин и пробвах веднага пак да запаля....ми не искаше и това е. Прави го тоя номер само когато я карам на бензин :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sofix

аз нямам газова но когато загрее и я изгася ако веднага след тожа реша да я паля и нямам грижи но ако остане изгасена 3-4 минути и край голямо чакане чакам :cool: утре ще пиша каква е диагнозата на доктора

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...