Jump to content
Guest Tino

Хидравлика...

Recommended Posts

Guest Tino

Колеги днеска ми се наложи да правя сутришна ведрина ( не че е лошо ) , та паля колата ( шътъл 89г. ) сутринта от завъртане и половина и навивам волана на ляво ( лекичък без проблем ) , правя маневра на заден и навивам волана надясно ( егати навиването само дето не скочих върху него да го завъртя ) , после пак наляво лесничко и пак надясно набирания , така 2 мин и после всичко си е наред.Какво ще кажете по въпроса , нормално нещо което може да се случи при завиване само на едната страна при -16 градуса ( измерена темпрература в 6 часа тази сутрин ) или нещо хидравличната течност се е втвърдила :cool:

Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Колеги днеска ми се наложи да правя сутришна ведрина ( не че е лошо ) , та паля колата ( шътъл 89г. ) сутринта от завъртане и половина и навивам волана на ляво ( лекичък без проблем ) , правя маневра на заден и навивам волана надясно ( егати навиването само дето не скочих върху него да го завъртя ) , после пак наляво лесничко и пак надясно набирания , така 2 мин и после всичко си е наред.Какво ще кажете по въпроса , нормално нещо което може да се случи при завиване само на едната страна при -16 градуса ( измерена темпрература в 6 часа тази сутрин ) или нещо хидравличната течност се е втвърдила  :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

според мен е от течноста и от студа .дано да съм прав и да не е нещо по сложно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

И моят волан сутрин се врътка много трудно първите няколко минути , но след това се оправя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zaro

Когато е як студ ми е доста тегав волана и на мен,карам 300-400м и вси4ко е ОК!?Те4ност за хидравликата бол!!!Кво стаааа бали го в м....а??????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...