Jump to content
Guest My Honda

Горят крушки

Recommended Posts

Guest My Honda

Беше ми изгорял левия стоп, после на левия фар късите а сега видях че ми е изгорял десния стоп. И всичко това за не повече от месец. За всеки случай смених двете крушки на фаровете и се оказа че са различна марка, значи и преди са горели. Къде може да е проблема?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Беше ми изгорял левия стоп, после на левия фар късите а сега видях че ми е изгорял десния стоп. И всичко това за не повече от месец. За всеки случай смених двете крушки на фаровете и се оказа че са различна марка, значи и преди са горели. Къде може да е проблема?

<{POST_SNAPBACK}>

Здрасти :thumbs1:

На моята кола, за 2 месеца смених 3 крушки и то само на десен стоп. Помислих си, че щом има такава закономерност (понеже към десния стоп съм вързаял 3тия стоп) сигурно проблема е от него.

Но когато си купих от метро 2бр. крушки ОСРАМ за 1,50 лв. и сложих, проблема се реши. Предишните крушки си личеше, че са българско производство и бяха малко по-евтини от Осрама. Но явно разликата в качеството е голяма. :angry: препоръчвам ти първо да сложиш хубави крушки и ако се случи, тогава за съжаление имаш кофти проблем - може би идва по-високо напрежение, може би не са добре закрепени и се тръскат в следствие на което жичката вътре след време се прекъсва... и т.н. :o пробвай ако не пиши пак, ще мислим заедно.

Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

измери си напрежението при средни обороти 2-4000, трябва да е 14-14.5 волта, нормалното е 14.2, може да иска реглаж но релето :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

и при мен беше така първо ми изгоряха двете крушки на стоповете, смених ги със тия уж италиянските lampa и след 2 дни пак изгоряха. Сложих General Eletric и вече около година няма проблем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

Добре :cool: Ще мина през жичкаджията тези дни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...