ottok 0 #1 Публикувано 14 Декември, 2009 Здравей те . До сега интереса ми към колите беше нулев до сега. взех си Civic 92 година. имам проблем с оплатнението на предния ляв прозорец.помогнете ми моля . казаха ми Че тук мога да намера най-добрата помощт . сашо така сменям диодите на километража но немога да намера сащата големина на диода. благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 14 Декември, 2009 и какъв ти е проблема с уплътненията????? на километража не са ли крушчици? има ги по магазините за авточасти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ottok 0 #3 Отговорено 15 Декември, 2009 Значи уплатненията са стари и прозореца неможе да се затвори добре. някаде са били прескрипани и с времето им се ебало майката. затова моля ако някои може да помогне да несе услушва . а за километража са диоди а не крушки.и този стандарт го няма по магазините.има по малки които пак варшат работа само че са лабави. търса си и вежди . ако някой има оферта .... аз сам човека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #4 Отговорено 15 Декември, 2009 ми купуваш си втора употреба здраво и си ок. а за диодите не знам, аз не съм мяркал оригинално табло с диоди,а с крушки.влез в раздел продава и си намери уплатнението, има доста коли за продан на части Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове