Guest Maina 6th gen #41 Отговорено 12 Януари, 2006 сигурен ли си, че твоята б16а2 е в добро състояние, замервана ли е, дали тунинга ти е бил кадърен? щото ние друг филм сме гледали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest italiata #42 Отговорено 12 Януари, 2006 сигурен ли си, че твоята б16а2 е в добро състояние, замервана ли е, дали тунинга ти е бил кадърен? щото ние друг филм сме гледали <{POST_SNAPBACK}> ами тя е в нормално састояние в смисал варви толкова колкото е направена от завода.ама не разбразах за кое си гледал друг филм има6 преджид 4е колегата с 130 коня бил вектрата 4ак пьк и вдигнал 210 и това според тебе е нормално за тази кола такали.жа6ото според мене пове4в от 200 реални км. тя не може да вдигне.това ти го казвам за60то с моита сам вдигал то4но 210 и тожа е пове4е като и сменя мотора с по мо6ен това е истината бадето пове4е реалисти а не фенове на хонда които не прижнават ни6о друго о.к Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #43 Отговорено 12 Януари, 2006 явно грешно съм разбрал, че с б16а2 нямаш никви шансове срещу астри и вектри Никой не подценява и другите марки - караме и такива, споко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Jonini #44 Отговорено 12 Януари, 2006 Аз вярвам на колегата MVM, че е вдигнал 210, защтото и аз съм ги вдигал с 4 човека без зор. Сега някой ще каже да ама по нанадолнище. Да ама не. Нищо не съм пипал по колата, просто си върви. Въобще стига с това мерене на пишките. Всичко е нютонметри и килограм на конска сила. Ако задкормилните у-ва и гумите са от един клас седана ще бие. А ако колите са пипани ходете на Божурище! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #45 Отговорено 12 Януари, 2006 А ако колите са пипани ходете на Божурище!Е, що, и на Калояново става! А и за не пипани става. А за Б16А2 нещо не разбрах, много зор виждала с орлетата, докато малкия втек на колегата ги яде без особен проблем или ... кво ли? Обърках се ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #46 Отговорено 12 Януари, 2006 Пичове,аз съм с Д16У8..Днес се дърпах с Вектра 115к 98-ма двувалка.До 150 го държах зад мен но след това Вектрата ме стигна и завършихме наравно с около 170!Пича караше с 100 октана а аз с 95 освен това аз съм 120кг.Но това не е от толкова голямо значение Вектрата върви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #47 Отговорено 13 Януари, 2006 Италията ти запознат ли си с характеристиките на двигателя на Магнум или ей така на изуст Плюс това наистина , ако ти си сменял такива части по б16а2-ката ти просто не знам кой майстор ти ги е правил или по-точно много ми е интересно и любопитно с какви части от коя Хонда си подменял та е нямало полза На такъв двигател тунинга който се влага за да върви колата няма нищо общо с това което правят колегите ( а и ще правя аз ) по скромните ни двигателчета . И наистина на такъв двигател като твоя тези тунингчета оказват много малко влияние и полза Има колеги от форума с такива двигатели и само те си знаят колко пари са вложили в колата си , за да съкратат цяла секунда , ако не и по-малко Не отричам , че вектрите и астрите вървят , но колегите се съмнявам да лъжат ( някой ги познавам лично ) , че да се съмняваш в думите им Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #48 Отговорено 13 Януари, 2006 16 клапана е ! А каде сме се пускали Габровница ! Аз сам от Монтана и там ми е най-близко там има километри колко щеш :Д <{POST_SNAPBACK}> аз имам седан б16а2 и мога да ти кажа 4е ако вектрата е 150 кониа и е в добро састояние трудно може6 да я бие6.кажвам го жа6ото сам се пробвал много пати с моита и жнам жа какво става вапрос да не говорим 4е ако е астра 150 кониа там пак няма6 никакви 6ансове ако 6е да си правил какажто и да е тунинг.не разбрахте ли 4е тежи хонди не се тунинговат толкоз лесно /имам предвид джигателя/ а о6е пове4е с малко пари.това е мое мнение просто го споделям от опит за6ото тожа което 4ета в тоя форум за вси4ки не6а които някои от вас са правили по колите си сам ги правил и аз сас моите коли/хонда/ а и сам давал не малко пари и накрая ефекта е по4ти никакьв.имам предвид смяна на мотори инжекци моноинжекци инсталаци контролери филтри аспуси и сякакви такива не6а.резулта е даване на пари и празни надежди <{POST_SNAPBACK}> ако с B16A2 не можеш да биеш астра (камо ли вектра) значи нещо ти има, и то след толкова тунинг дето казваш, че си вкарал! вектрата е 100 кила по-тежка от седана и 10 коня по-слаба. аз с вектра не съм се пускал, но калибра няколко пъти късам, а тя е по-тежка. с астра вървя наравно, но пък не съм и B16A2.или трябва опела да е много тунингован, понеже аз опел 150 коня повече от 130 на колелата да даде (без да е пипан сериозно) не съм виждал. ела в софия да се пуснем с CRX-а, ще видим дали върви добре B16A2-ката или просто опелите са били добре пипани. VTi Sedan Vectra 2000 16v Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #49 Отговорено 13 Януари, 2006 явно грешно съм разбрал, че с б16а2 нямаш никви шансове срещу астри и вектри Никой не подценява и другите марки - караме и такива, споко <{POST_SNAPBACK}> опа и аз съм разбрал грешно, докато напиша мнението и вие сте се разбрали зад мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #50 Отговорено 13 Януари, 2006 supeeeeeeeer, заформят се интересни тестове само да се оправи малко временцето..... а моя хечбех си е направо бавен... 17сек е БАВНА кола... единственото добро е че тези 17сек са от 1.5 двигател БЕЗ филтър, без колектори и т.н.ОФФТОПИК... абе кога 6те открият сезона на божурище та да направим малко тестове?МВМ, абе какво ти пука ко някой те бие..... то пък не може все ти да побеждаваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #51 Отговорено 13 Януари, 2006 supeeeeeeeer, заформят се интересни тестове само да се оправи малко временцето..... а моя хечбех си е направо бавен... 17сек е БАВНА кола... единственото добро е че тези 17сек са от 1.5 двигател БЕЗ филтър, без колектори и т.н. ОФФТОПИК... абе кога 6те открият сезона на божурище та да направим малко тестове? МВМ, абе какво ти пука ко някой те бие..... то пък не може все ти да побеждаваш <{POST_SNAPBACK}> Надявам се и аз най-накрая да се запиша в ранглистата на Божурище тази година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rebel #52 Отговорено 13 Януари, 2006 аз имам седан б16а2 и мога да ти кажа 4е ако вектрата е 150 кониа и е в добро састояние трудно може6 да я бие6.кажвам го жа6ото сам се пробвал много пати с моита и жнам жа какво става вапрос да не говорим 4е ако е астра 150 кониа там пак няма6 никакви 6ансове ако 6е да си правил какажто и да е тунинг.не разбрахте ли 4е тежи хонди не се тунинговат толкоз лесно /имам предвид джигателя/ а о6е пове4е с малко пари.това е мое мнение просто го споделям от опит за6ото тожа което 4ета в тоя форум за вси4ки не6а които някои от вас са правили по колите си сам ги правил и аз сас моите коли/хонда/ а и сам давал не малко пари и накрая ефекта е по4ти никакьв.имам предвид смяна на мотори инжекци моноинжекци инсталаци контролери филтри аспуси и сякакви такива не6а.резулта е даване на пари и празни надежди <{POST_SNAPBACK}> ЛИНК ТЕМА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #53 Отговорено 13 Януари, 2006 готина темичка ми ае да се събираме и да се режеме... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MVM #54 Отговорено 14 Януари, 2006 1net от Хонда бих паднал с удоволствие ама от друга марка НЕ ! Прекалено много даржа на ХОнда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #55 Отговорено 14 Януари, 2006 евалата пич Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tinki #56 Отговорено 15 Януари, 2006 чакайте лятото ше има изненади за хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #57 Отговорено 15 Януари, 2006 Изненади ?!?! обичам изненадите... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan #58 Отговорено 16 Януари, 2006 готина темичка ми ае да се събираме и да се режеме... <{POST_SNAPBACK}> е и аз съм за! да набием камшиците на скъпите ни автомобилииии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове