Jump to content
Guest popa_s_laptopa

Важно: за заглавията на темите

Recommended Posts

Guest popa_s_laptopa

Драги съмишленици, скъпи потребители, радетели за благото на любимата на всички нас марка, хондаджии! Искам тържествено да се обърна към вас с една голяма, гореща молба. Ще я изложа във възможно най-кратък вид: Моля ви, НЕ озаглавявайте темите си "Имам проблем", "Проблем", "Голям проблем" и т.н. Нека в заглавията на темите поне да се намеква за какво се отнасят (демек, естеството на проблема), защото иначе форумът става много труден за търсене. Например днес на мен и на прескъпият на всички нас Victor, дано Бог го дари със здраве и дълголетие, се наложи да изгубим много време в усилия да ткрием тема, посветена на конкретен проблем. За наше най-голямо затруднение, темата се казвше "Имате ли същия проблем" или нещо подобно. Сами се досещате колко по-лесно щеше да ни бъде, ако заглавието беше например "Проблем С (каквото там)". Благодаря за вниманието. :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Драги съмишленици, скъпи потребители, радетели за благото на любимата на всички нас марка, хондаджии! Искам тържествено да се обърна към вас с една голяма, гореща молба. Ще я изложа във възможно най-кратък вид:

Моля ви, НЕ озаглавявайте темите си "Имам проблем", "Проблем", "Голям проблем" и т.н. Нека в заглавията на темите поне да се намеква за какво се отнасят (демек, естеството на проблема), защото иначе форумът става много труден за търсене. 

Например днес на мен и на прескъпият на всички нас Victor, дано Бог го дари със здраве и дълголетие, се наложи да изгубим много време в усилия да ткрием тема, посветена на конкретен проблем.  За наше най-голямо затруднение, темата се казвше "Имате ли същия проблем" или нещо подобно. Сами се досещате колко по-лесно щеше да ни бъде, ако заглавието беше например "Проблем С (каквото там)".

Благодаря за вниманието. :)

<{POST_SNAPBACK}>

:dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

За!!!:dry: И аз съм се сблъсквал с този проблем с търсенето! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

супер дразнещо е като видя такова заглавие :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest popa_s_laptopa

Днес имаме заглавие "Странен проблем". Дайте ми идея къде да я сложа тая тема, за да я прочетат хората. :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Да не говорим, че караме Хонди, а те както е известно проблеми НЕ създават никому :cool: .

Така че, от тук нататък преминаваме на:

"неочакван отказ да запали..."

"като никой път ми гори много..."

"за пръв път се случва нещо да ми тропа..."

"мноу бяга, ама преди май бягаше повече..."

Ей такива ми ти заглавия да четем :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Можем да добавим и синоними на Проблем :cool: - проблематика , проблематичност , проблемация , кажи ве дупе .... опа това не е синоним :cool::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Напълно подкрепям !Аз искам да вмъкна още нещо - хубаво е като се пуска някаква тема да има сравнително ясно заглавие, също така да се знае и в кой точно РАЗДЕЛ да се пусне конкретна тема ! За какво говоря - това си е Хонда форум, тематиката е предимно за Хонда Автомобилите (това незначи че неможе да се пишат и неща нямащи нищо общо с Хонда и автомобилите като цяло). Но все пак, да сме наясно - когато ще си говорим за Хонди - в Основния форум, когато ще си говорим за някакъв проблем свързан с Хонда - в Тех. Въпроси, когато искаме да си продадем нещо свързано с автомобилите - КУПУВА/ПРОДАВА раздела......., а когато искаме да си лафим за нещо си - OFF TOPIC ! Непрекъснато срещам теми, чиито създатели явно не знаят къде точно да пуснат :ph34r: Ето само от днес са две такива теми - едната се коментира Хонда Акорд Купе еди какъв си модел - в OFF TOPIC раздела ;) , а друга тема в Основния форум - някакви манифести, мъже, бабини ушенца.... неща които са си за OFF TOPIC раздела ! ;) Драги съклубари - преди да правите някаква тема помислете с каква цел я пускате (какво искате да постигнете с това) и най-вече - КЪДЕ И Е МЯСТОТО !!!;) PS: май май... тая тема е добре да се лепне най-отгоре да се вижда от всички... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

Скъпи ADH не съм имал за цел да те дразня или да ти създавам работа. НО прочети внимателно това : Общи дискусииОсновен форум за всякакви новини, срещи, теми, идеи и разговори, свързани с Honda, фенклуба, автомобилите като цяло, !!! както и нас самите. !!! описание на раздела. Заради последната част постнах темата тук. Раздела и за нас самите....а ние роботи ли сме или що ? Просто като държите толкова да се пускат на точното място...се зачетете в инфото за раздела и го направете по точно. :rolleyes:

Редактирано от no1else

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Инфото за раздела го бях писал преди да има "Off Topic" такъв. Който пък се създаде, защото взеха да се появяват прекалено много несвързани с основния замисъл на тоя фенклуб теми.Всички сте големи критикари, да му еба майката, все тия, дето вършим работа, сме ви виновни. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

Уф абе Виктор-е на се дръжте като деца бе човек. Нищо не съм критикувал...нито вас нито работата ви (и това ти е пределно ясно)...просто дадох обяснение защо постнах темата там. И не те знам модератор ли си какъв се явяваш точно но смятам че думите ти

да му еба майката

бяха напълно излишни. Това че може би имаш проблем не значи че трябва да рефлектира върху нас/мен. Чета форума от скоро и той ми харесва и помага. Идея си нямам кога и как сте правили раздели и сте писали инфото за тях. Аз просто четох това инфо и се позовах на него. Вече съжелявам, че реших да споделя с вас нещо което ми е харесало и се намира извън категорията "автомобилни въпроси". :unsure: SORRY AGAIN Редактирано от no1else

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Нищо не си ме подразнил, просто трябваше да се поогледаш темата за "мъжкия манифест" дали не и е по-доброто място в OFF TOPIC раздела или тук. Аз лично невиждам какво толкова би те затруднило това да се поогледаш преди да пускаш нещо, вместо сега да ми казваш да чета какво писало еди къде си и да ми намираш от 8 кладенеца в 9-и вода... Нов си - хубаво, направил си грешка (не че е грешка за умиране) - голем праз, поправих я, обаче невиждам защо го правиш на въпрос после след като всичко е оправено и забравено...Следващия път просто бъди малко по-наблюдателен и отсявай нещата които би искал да споделиш, както и къде точно трябва да ги напишеш :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Моля ви, НЕ озаглавявайте темите си "Имам проблем", "Проблем", "Голям проблем" и т.н. Нека в заглавията на темите поне да се намеква за какво се отнасят (демек, естеството на проблема), защото иначе форумът става много труден за търсене. 

<{POST_SNAPBACK}>

Чудех се кога някой ще го каже?

Тук е мястото да кажа, че в други форуми такива теми ги заключват. Тук е мястото да кажа също, че в този форум хиляди пъти са били обвинявани неоместно модератори и администратори за това, че си вършат работата. Освен това отново това е темата където мога да споделя също, че никога не отгговарям и дори не прочитам теми сас заглавие като споменатите по-горе.

п.п. Дори в час от нюз групите които следя, ако някой изпрати въпрос от рода на:

"Проблем?" и прочее там аналогични, просто никой не му отговаря.

Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...