Hondajia 0 #1 Публикувано 13 Декември, 2009 искам да си взема резервна скоростна кутия за моя роувър купе който е с двигател д 16а8 като на црх 2ра г та знае ли никой дали са еднакви с црх са защотото мой приятел ми я продава много изгодно като двигателите са 1 към 1моя ровър е почти еднакъв с хонда кончерто с същия мотор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 13 Декември, 2009 скоро имаше подобни питаяния . кутиите са различни поне до колкото разбрах. и по точно захващането към купето е друго. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #3 Отговорено 13 Декември, 2009 Терориста сигурно има предвид тая тема... Не съм сигурен, че разликите са толкова много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 13 Декември, 2009 не позна темата беше в продава и се вихреше спор да ли са едни и същи. Босса твърдеше че са различни (на което мнение съм и аз , поне до това което съм чувал и чел) , а другите казваха че са едни и същи. ами щом е твой човек този дето ти я продава нищо няма да ви сбърка да мерните захващанията да ли са едни и същи. ако са еднакви я повличай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове