crx_d16z5 0 #1 Публикувано 12 Декември, 2009 (Редактирано) Днес си свалях таблото и след това установих че имам 2 проблема 1- стрелката на бензина е до горе а имам около 10 литра :D2- аварийните ми работят, а нямам мигачи дано някои може да помогне ........... благодаря предварително Редактирано 12 Декември, 2009 от crx_d16z5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 12 Декември, 2009 сваляй таблото пак и виж да не да се е извадил някой кабел или да не е влязла някоя букса както трябва. също за бензиномера провери да не се е разхлабило някое болтче (тея от задната страна) . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
garfi 41 #3 Отговорено 12 Декември, 2009 Имах същия проблем с мигачите след сваляне на таблото. Колата беше сивик 5-та генерация, проблема беше изгорял бушон, най-вероятно при сглобяването съм докоснал нещо което не трябва. С две думи - виж си бушоните! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crx_d16z5 0 #4 Отговорено 13 Декември, 2009 (Редактирано) ами еисега ще слезна и ще проверя но вчера ги гледах и всички бяна наред а за тая стрелка снощи нарочно заредих обаче няма показва си пълен резервоар и тва е помогнете Редактирано 13 Декември, 2009 от crx_d16z5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crx_d16z5 0 #5 Отговорено 13 Декември, 2009 (Редактирано) мигачите се оправиха остава само някои да каже кво да правя с този датчик за бензина Редактирано 13 Декември, 2009 от crx_d16z5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crx_d16z5 0 #6 Отговорено 14 Декември, 2009 ............... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j0r0 0 #7 Отговорено 14 Декември, 2009 виж,да не си обърнал куплунга обратно,защото като се разменят местата на плюса и минуса така става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crx_d16z5 0 #8 Отговорено 17 Декември, 2009 тои неможе да се завърти ,само по един начин става :P други идеи ???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове