Guest joro_bul #1 Публикувано 6 Януари, 2006 какво да наравя? смених мотора от D14D1 НА D16Z2, а той е 112 коня и ако сте гледали новините снощи, казахар, че трявва да се сменят старите регистрации до края на март, а аз съм със старата. кво да правя - не искам да плащам данък 120лв. дайте акъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #2 Отговорено 6 Януари, 2006 какво да наравя? смених мотора от D14D1 НА D16Z2, а той е 112 коня и ако сте гледали новините снощи, казахар, че трявва да се сменят старите регистрации до края на март, а аз съм със старата. кво да правя - не искам да плащам данък 120лв. дайте акъл <{POST_SNAPBACK}> Ами Jorka май нямаш особенно много алтернативи:1.Да си направиш най-голямата кушия а именно да си върнеш стария за пред КАТ. 2.А най-добре ще е да намериш някой "твой" човек в КАТ и нали разбираш.....(което е по-удачния вариянт) П.П. Новия мотор има ли номер и документи?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #3 Отговорено 6 Януари, 2006 или на номера на мотора след 1-цата ни6то да не се раз4ита силна корозия Д1... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #4 Отговорено 6 Януари, 2006 или на номера на мотора след 1-цата ни6то да не се раз4ита силна корозия Д1... <{POST_SNAPBACK}> Мисля, че така ще си има проблем с регистрацията в КАТ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #5 Отговорено 6 Януари, 2006 а аз имам още по лош проблем моита червената нали е с пренабити номера от телевизорче... а е със старите номера и триабва да измисля нещо иначе на части Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maskata #6 Отговорено 6 Януари, 2006 Колеги много се претеснявате В КАТ нямат много информация за Японските автомобили при тях информацията я черпат повече от номера на раматата така че за двигателя мисля че няма да има проблем. А колегата с пренабитите номера кои номера по точно са пренабити и зашто? А пак и сега всички ще се юрнат да си сменят номерата така че сигурно КАТ ще подкарат по през просото за старите автомобили за да могат да свършат на време! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #7 Отговорено 6 Януари, 2006 (Редактирано) тез камани от тая страна да идат от другата и после обратно много работа етва бре хора - иначе е най чистия. имам документи за Д16, но не искам да им давам толкос данък на тез бирнеци. ако има некой майстор на пренабиване на номера / с 10 годишно овехтяване за 2 часа/ съм склонен да имам 2 бр. д14 , а катаджийте не искат да си изядат хляба - вече го пробвах тоз вариант Редактирано 6 Януари, 2006 от joro_bul Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #8 Отговорено 6 Януари, 2006 а аз имам още по лош проблем моита червената нали е с пренабити номера от телевизорче... а е със старите номера и триабва да измисля нещо иначе на части <{POST_SNAPBACK}> немаш проблем бате Мачо обади ми се и ще го решим за сажаление колегата с Д16ката е от Пловдив иначе и него щяхме да опраим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #9 Отговорено 7 Януари, 2006 що бе? само в София ли става? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #10 Отговорено 7 Януари, 2006 а аз имам още по лош проблем моита червената нали е с пренабити номера от телевизорче... а е със старите номера и триабва да измисля нещо иначе на части <{POST_SNAPBACK}> немаш проблем бате Мачо обади ми се и ще го решим за сажаление колегата с Д16ката е от Пловдив иначе и него щяхме да опраим <{POST_SNAPBACK}> ще ти званна като си пусна картатат че съм с примата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #11 Отговорено 7 Януари, 2006 Аз преди 10-тина дни регистрирах(най-после) CRX-a ..като му смених двигателя ..новия е с документ от морга ...+митни4еска декларация но пак ме мотаха в смотания КАТ, щото нямали изпратено копие от тази декларация от митницата...та после запитване ..и ....хайде месец ....мамка им ..... съвсем слу4айно се върнах до Варна (знаете 4е съм зимата в Банско)на 27ми дек. и проверявам ей така просто ...за тая декларация ...а тя дошла същия ден ...и ...седях в КАТ от 9:00 до 17:00 ужааааас......никои не го интересува колко е двигателя .....като номер де ....само да е взет от подобен автомобил.....моя е от Шатъл...и сами си попълвате мощността ... те не са в 4ас родните полицаи.... дори ме питаха тая Mazda какъв модел е хехехе е хайде успех ......а ако двигателя е взет от някоя катастроофирала ...ти трябва копие или талона ...4е е бракувана ..и договор за покупка ....мисля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #12 Отговорено 8 Януари, 2006 я кажете какво трябва да сменим тази пролет - номерата или всички документи, т.е. талон? Имам нови номера, но талонът ми е стария сив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #13 Отговорено 8 Януари, 2006 я кажете какво трябва да сменим тази пролет - номерата или всички документи, т.е. талон? Имам нови номера, но талонът ми е стария сив. <{POST_SNAPBACK}> аз доколкото знам става вапрос само за номерата след април ще триабва всички да са с номера започващи с BG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #14 Отговорено 9 Януари, 2006 Спраите не знам как ти си минал толкова лесно в КАТ. Аз понеже минавам кам по голяма кубатура и мощност ме караха да ходя на техни4еска комисия(въпреки че се опитах да излажа че е съшия като стария, искаха бележка от представителството на хонда колко кубика и коня е новия и после и на комисия абе еба ми се мамата докато го регистрирам тоя прелуд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #15 Отговорено 9 Януари, 2006 Спраите не знам как ти си минал толкова лесно в КАТ. Аз понеже минавам кам по голяма кубатура и мощност ме караха да ходя на техни4еска комисия(въпреки че се опитах да излажа че е съшия като стария, искаха бележка от представителството на хонда колко кубика и коня е новия и после и на комисия абе еба ми се мамата докато го регистрирам тоя прелуд <{POST_SNAPBACK}> ми кат си се стиснал . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #16 Отговорено 11 Януари, 2006 Спраите не знам как ти си минал толкова лесно в КАТ. Аз понеже минавам кам по голяма кубатура и мощност ме караха да ходя на техни4еска комисия(въпреки че се опитах да излажа че е съшия като стария, искаха бележка от представителството на хонда колко кубика и коня е новия и после и на комисия абе еба ми се мамата докато го регистрирам тоя прелуд <{POST_SNAPBACK}> ми кат си се стиснал . <{POST_SNAPBACK}> Ще се обиждаме ли сега Ще уточня, че си бях платил ама капитана се заяде и накрая ми вика то щом е по-мощен ти трябва разрешение от фирмата производител(тя нали е ей тука на 2 крачки в близка Япония) Ама уж се обади до София за да попита и стана работата най-накрая. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #17 Отговорено 31 Май, 2006 темата е малко старичка, но много актуална - та вчера се сдобих с нови табели и то без да карам колата в КАТ - срещу 70 кинта за 15мин и то с номера на стария ми матор Д14А1 а не Д16З2 - много съм доволен, че изчаках да се свържа с точното ченге Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #18 Отговорено 31 Май, 2006 темата е малко старичка, но много актуална - та вчера се сдобих с нови табели и то без да карам колата в КАТ - срещу 70 кинта за 15мин и то с номера на стария ми матор Д14А1 а не Д16З2 - много съм доволен, че изчаках да се свържа с точното ченге <{POST_SNAPBACK}> Що не каза бе майна аз понеделника чаках 12 часа за нови номера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #19 Отговорено 31 Май, 2006 темата е малко старичка, но много актуална - та вчера се сдобих с нови табели и то без да карам колата в КАТ - срещу 70 кинта за 15мин и то с номера на стария ми матор Д14А1 а не Д16З2 - много съм доволен, че изчаках да се свържа с точното ченге <{POST_SNAPBACK}> Що не каза бе майна аз понеделника чаках 12 часа за нови номера <{POST_SNAPBACK}> ами не знаех, че имаш и ти подобни дертове а всичко бе договорено докато бях в италия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #20 Отговорено 31 Май, 2006 темата е малко старичка, но много актуална - та вчера се сдобих с нови табели и то без да карам колата в КАТ - срещу 70 кинта за 15мин и то с номера на стария ми матор Д14А1 а не Д16З2 - много съм доволен, че изчаках да се свържа с точното ченге <{POST_SNAPBACK}> Така не се споделя ,че ще направиш на някой мечешка услуга Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #21 Отговорено 1 Юни, 2006 е ти да не пропееш я виш можеш ли да помогнеш на накой колега в твоя регион Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #22 Отговорено 1 Юни, 2006 е ти да не пропееш я виш можеш ли да помогнеш на накой колега в твоя регион <{POST_SNAPBACK}> Ми нека да си кажат , ако има някой недоволен от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #23 Отговорено 1 Юни, 2006 е ти да не пропееш я виш можеш ли да помогнеш на накой колега в твоя регион <{POST_SNAPBACK}> Ми нека да си кажат , ако има някой недоволен от мен <{POST_SNAPBACK}> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #24 Отговорено 1 Юни, 2006 Бат Жоре кажи какав ти е номера че май ще сме близки Като я регистрирах и 5470/71 са две хонделки , един пич с Акорд и Сивик-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #25 Отговорено 2 Юни, 2006 Бат Жоре кажи какав ти е номера че май ще сме близки Като я регистрирах и 5470/71 са две хонделки , един пич с Акорд и Сивик-а <{POST_SNAPBACK}> PB 5507 AT Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #26 Отговорено 2 Юни, 2006 мерси че му го каза..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #27 Отговорено 2 Юни, 2006 Бат Жоре кажи какав ти е номера че май ще сме близки Като я регистрирах и 5470/71 са две хонделки , един пич с Акорд и Сивик-а <{POST_SNAPBACK}> PB 5507 AT <{POST_SNAPBACK}> Много ли е трудно да не говорите за тези неща тука - после трудно се намирало кой да свьрши такава услуга - еми трудно ще е като ги дьните постоянно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове