Jump to content
Guest icho

Брембо

Recommended Posts

Guest icho

Някой да знае колко парички ще ми струват спирачните дискове със спирачните апарати за мойта красавица - B16A2?И от къде мога да си ги закупя!!!П.С.Мисля че наскоро някой казваше че си е напазарувал!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Някой да знае колко парички ще ми струват спирачните дискове със спирачните апарати за мойта красавица - B16A2?

И от къде мога да си ги закупя!!!

П.С.

Мисля че наскоро някой казваше че си е напазарувал!!!

<{POST_SNAPBACK}>

ami az utre shte proveria i shte ti kaja

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

"Brembo" имат дистрибутор за българия на долният лин са им кординатите.

http://www.brembo.com/distributors/list.aspx?country=bgr

А на официалният им сайт има електр.каталози за различните класове

спирачни системи.

http://www.brembo.com/ENG

Само информативно: Състезателна спирачна система за предния мост на "Brembo" за Honda Civic/D16A2/98г. - Група А , струва около 1000 анг.лири.

Тая система е 6 бутална,или по 6 бр.бутала на един спирачен апарат.

Има и серийни разбира се ,които са с по 2бр.бутала на един спирачен апарат,но те не са съществено различни и по добри,от добре работещи оригинални спирачни апарати с по едно бутало на спир.апарат.Има разлика но не е съществена.

На Лада Нива предните апарати са с по 3бр.бутала на спирачен апарат и работят доста ефективно.Могат да се приспособят с планки и щуротии разни.Доста са тежички все пак.

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Някой да знае колко парички ще ми струват спирачните дискове със спирачните апарати за мойта красавица - B16A2?

И от къде мога да си ги закупя!!!

П.С.

Мисля че наскоро някой казваше че си е напазарувал!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Аз карах с Брембо дискове и оригиналните апарати.Не мисля 4е има6е зверска разлика в контрите .Намерих ги втора употреба

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Да разбирам ли че с две думи няма смисъл от такава промяна или да си проготви човек доста солидна сума за да бъде както трябва!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Нямах в предвид да те отказвам от идеята ти,просто при мен така стояха не6тата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Има смисъл ако не вземеш най евтиния вариянт,който е серийния.А някой по висок клас спирачна система.Не ти е нужно чак Група-А да ти са спирачките,тука се сменят накладки на макс.5000км. а и са една торба пари само накладките, но ти казах за сравнение.Примерно спирачна система за Група-N е идеалния вариант и като пари и като консумативи/накладки/,а ефективноста и спрямо серийната е двойно по голяма.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

спирачни дискове brembo цена между 70 и 100 лв. обаче апаратите са мноооого към 2000 лв. :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Не знам мойте коя група са били,бяха надуп4ени и нарязани .Тва което не мога да отрека е 4е АБС-а сработва6е по разли4ен на4ин и разликата най ве4е се усе6та6е при спиарне от по-голяма скоростА колегата.... от по 70 лв Брембото не го барам.Ти6о кара с такива дискове нека и той каже тежка дума

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

ОК де,аз лично не можах да се ориентирам по тази страница за какво иде реч!!!Но има ли смисъл да се сменят само дискове без конкретните апарати или направо като комлекти.Но първо предни и после задни(за да не хванеш рак на джоба)?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

спирачни дискове brembo цена между 70 и 100 лв.

Такива сме монтирали доста и мнението ми за тях е :thumbs1: Кривят се доста.Иначе на външен вид BREMBO MAX нямат равни.Магнума миналото лято ги видя рекламните в сервиза и доста им се изкефи,обаче излязаха един голям КУР.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Такива сме монтирали доста и мнението ми за тях е :thumbs1: Кривят се доста.Иначе на външен вид BREMBO MAX нямат равни.Магнума миналото лято ги видя рекламните в сервиза и доста им се изкефи,обаче излязаха един голям КУР.

<{POST_SNAPBACK}>

значи това е цена на един магазин от който си пазаруват доста колеги и досега никой не се е оплаквал от стоката им .

обещах да питам каква е цената и това ми казаха .аз не ги хаваля но и не ги плюя понеже аз самия не съм ги ползвал.

но всичко което съм си купил от там е номер 1 и съм изключително доволен от магазина .

а може и да са кофти незнам просто споделих информацията която ми дадоха.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Такива сме монтирали доста и мнението ми за тях е :angry: Кривят се доста.Иначе на външен вид BREMBO MAX нямат равни.Магнума миналото лято ги видя рекламните в сервиза и доста им се изкефи,обаче излязаха един голям КУР.

<{POST_SNAPBACK}>

значи това е цена на един магазин от който си пазаруват доста колеги и досега никой не се е оплаквал от стоката им .

обещах да питам каква е цената и това ми казаха .аз не ги хаваля но и не ги плюя понеже аз самия не съм ги ползвал.

но всичко което съм си купил от там е номер 1 и съм изключително доволен от магазина .

<{POST_SNAPBACK}>

Колега тва не беше лично към теб или магазина,просто видях че си писал за BREMBO.Та значи аз говоря за BREMBO MAX които като чисто нови са черни,и отстрани са нарязани.Та въпросните дискове уж са по-добри от нормалните ама нещо се оказаха боклуци,а уж ги вземаме от официалния доствчик за БГ-МАНИМПЕКС :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Такива сме монтирали доста и мнението ми за тях е :angry: Кривят се доста.Иначе на външен вид BREMBO MAX нямат равни.Магнума миналото лято ги видя рекламните в сервиза и доста им се изкефи,обаче излязаха един голям КУР.

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

Колега тва не беше лично към теб или магазина,просто видях че си писал за BREMBO.Та значи аз говоря за BREMBO MAX които като чисто нови са черни,и отстрани са нарязани.Та въпросните дискове уж са по-добри от нормалните ама нещо се оказаха боклуци,а уж ги вземаме от официалния доствчик за БГ-МАНИМПЕКС :thumbs1:

<{POST_SNAPBACK}>

значи аз за тези който говоря не са черни а са златисти и са на дупки като на ТИ6О VTI ката :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

значи аз за тези който говоря не са черни а са златисти и са на дупки като на ТИ6О  VTI ката  :angry:

Е за тях нямам впе4атление :thumbs1: Аз говоря за тия:BREMBO MAX

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

значи брембо обикновено и брембо мах не се разлияават зверски едно от друго брембо спорт е към 400 лв. а брембо GT е към 1000 лв. това вече е по -изчерпателна информация. :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Колеги благодаря ви за изчерпателната информация,но до колкото разбирам или не ги сменяй или дай повече парички за да стане както трябва!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Колеги благодаря ви за изчерпателната информация,но до колкото разбирам или не ги сменяй или дай повече парички за да стане както трябва!!!

<{POST_SNAPBACK}>

аха :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chikiriki

имам два спирачни апарата от legend 94 год. по добри са от всички изброени до сега -и по ефтини-400лв! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Сигурно е така колега но ако ги сложи и отива автоматично и на Джанти 16"Да не говорим че му трябват и дискове и накладки за Легенд,а те както се намират лесно и са тънката лайсни...........Незнам.А на Легенда-та дисковете са малко по шибано захванати и от Акорда.Лагер-главина,захванат за шенкела и диска е м/у лагера и шенкела.

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chikiriki

Сигурно е така колега но ако ги сложи и отива автоматично и на Джанти 16"

Да не говорим че му трябват и дискове и накладки за Легенд,а те както се намират лесно и са тънката лайсни...........Незнам.

А на Легенда-та дисковете са малко по шибано захванати и от Акорда.Лагер-главина,захванат за шенкела и диска е м/у лагера и шенкела.

<{POST_SNAPBACK}>

дискове от прелюд вти !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Джантите не ме притесняват ,в момента съм със 17-ки.Но виж цифрите които изредихте ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...