Ganchev 54 #1 Публикувано 9 Декември, 2009 Та, двата ми въпроса са: 1) Може ли дясна седалка да отиде от лявата страна и обратното? Питам, понеже си взех полу-кожени от Драгича, но са от кола с дясна дирекция и следователно дясната е с намистането на височина и дълбочина, а аз карам на много ниска седалка. Мислех и варианта да сменя основата, но сегашната ми шоф. седалка е със счупено захващане на облекагалката към седалото. 2) Нормално ли е когато е студено времето, стъклата да се свалят много трудно, да не кажа мисията невъзможна? Стъклата ми са ел. и като застуди слизат един пръст и умират, като ги натисна малко с ръка на долу и тръгват. Това е и на двете, макар че с лявото имам проблем и не си влиза добре в оплътненията, ама за това четох как да го оправя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #2 Отговорено 10 Декември, 2009 Нокой ли няма идея? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #3 Отговорено 11 Декември, 2009 за стъклата колега - махаш корите и гледаш дали върви както трябва по водача, ако не - го наместваш така, че да е добре. после, купуваш един силиконов спрей за пръскане на табло, и с него пръскаш вътре по водачите (тия уплътнения по които вървят стъклата) - направо тръгват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #4 Отговорено 11 Декември, 2009 Мерси за съвета. Остана някой да кааже и за седалките, става ли размяната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове