respawn 26 #1 Публикувано 7 Декември, 2009 Здравейте колеги, интересува ме за д16а8 дясна полуоската или вътрешното каре има ли съвместимост от някой друг двигател и кои са те? Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 7 Декември, 2009 д16з5, д16а9 , може и да има други но само за тях знам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #3 Отговорено 7 Декември, 2009 Мерси за отговора.. но за тези знам защото са индентични двигатели.. Прецакано ми е вътрешното каре и затова ме интесува може ли да стане от нещо друго като д16з6-7-9 , д16у5-6-7 , д16з2 :? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 7 Декември, 2009 (Редактирано) нцъ , д16з6 и там всичките с тези кутии са с малки карета (като на д15б2 ). на д15 вътрешната част е 35 мм , а на а9 е 38 мм . това е по спомен ако бъркам някой да поправя ! Редактирано 7 Декември, 2009 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #5 Отговорено 7 Декември, 2009 Да ще е добре някой да светне лампата. И ако някой има инфо за ново, каква е сумата ,ще съм много благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #6 Отговорено 8 Декември, 2009 Мотор Д16А8 на ЦРХ има доста разлики от мотор Д16А8 на кончерто , примерно скоростната кутия от ЦРХ-а не става на кончертото , водните им системи са различни , ходовата част е различна и още куп разлики. Просто гледай внимателно като купуваш нещо , за да не си купиш нещо от ЦРХ примерно което няма да ти свърши работа на Кончертото.По принцип си търси оригинални части точно за такова кончерто като твоето , така ще ти е мирна главата и ще си сигурен че това което си вземеш ще е точно за твоята кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #7 Отговорено 8 Декември, 2009 То е ясно,че от друг двигател полуоските са различни,но вътрешното каре може да се съвпада с някой друг :? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #8 Отговорено 9 Декември, 2009 Никой ли си няма идея ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове